Tuesday, July 30, 2019

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی جنوبی با سبزی خشک با تن ماهی بوشهری
طرز تهیه قلیه ماهی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی جنوبی می توانید برای ۴ نفر قلیه ماهی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه ماهی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم قلیه ماهی

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۶ عدد
  • گشنیز ۳۰۰ گرم
  • شنبلیله ۵۰ گرم
  • تمبر هندی ۲۰۰ گرم
  • ماهی فیله شده ۴ تکه
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت قلیه ماهی

طرز تهیه قلیه ماهی

ابتدا گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو ریز خرد می کنیم و یاد در پارچ خرد کن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم.
بعد قطعه های ماهی را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و روی آن ها نمک و فلفل سیاه می ریزیم و در بشقابی قرار می دهیم.پیاز و سیر را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ترجیحا ریز خرد می کنیم
و در قابلمه ای که برای تهیه قلیه ماهی تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را به همراه سیر داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روی آن ها می ریزیم
و مخلوط می کنیم و گشنیز و جعفری خرد شده را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و تا رنگ سبزی کمی پر رنگ تر شود و سبزی کمی سرخ شود و آب آن تبخیر شود. سپس ۱ لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم
تا با حرارت ملایم سبزی به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.بعد تمبرهندی را در کاسه ای می ریزیم و کم کم به آن آب اضافه می کنیم تا رقیق شود و خوب آن را هم می زنیم تا در آب کاملا حل شود و به قلیه اضافه می کنیم و ۳ لیوان آب مجددا روی مواد می ریزیم
و درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت قلیه خوب جابیافتد. زمانیکه رنگ خورشت قلیه کاملا تغییر کرد تکه های ماهی را داخل خورشت قرار می دهیم و ۳۰ دقیقه به ماهی زمان می دهیم تا داخل خورشت پخته شود.در آخر خورشت قلیه ماهی را با پلو نوش جان کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.