طرز تهیه قلیه ماهی
طرز تهیه قلیه ماهی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی جنوبی
می توانید برای ۴ نفر قلیه ماهی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری قلیه ماهی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم قلیه ماهی
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۶ عدد
- گشنیز ۳۰۰ گرم
- شنبلیله ۵۰ گرم
- تمبر هندی ۲۰۰ گرم
- ماهی فیله شده ۴ تکه
- روغن مایع به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور پخت قلیه ماهی
طرز تهیه قلیه ماهی
ابتدا گشنیز و شنبلیله را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می
دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و
با چاقو ریز خرد می کنیم و یاد در پارچ خرد کن می ریزیم و ریز تحویل می
گیریم.
بعد قطعه های ماهی را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و روی
آن ها نمک و فلفل سیاه می ریزیم و در بشقابی قرار می دهیم.پیاز و سیر را
پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ترجیحا ریز خرد می
کنیم
و در قابلمه ای که برای تهیه قلیه ماهی تدارک دیده ایم کمی روغن می
ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را به همراه سیر داخل قابلمه
می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی فلفل سیاه و زردچوبه و نمک روی
آن ها می ریزیم
و مخلوط می کنیم و گشنیز و جعفری خرد شده را نیز اضافه می کنیم و تفت می
دهیم و تا رنگ سبزی کمی پر رنگ تر شود و سبزی کمی سرخ شود و آب آن تبخیر
شود. سپس ۱ لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم
تا با حرارت ملایم سبزی به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.بعد تمبرهندی را در کاسه
ای می ریزیم و کم کم به آن آب اضافه می کنیم تا رقیق شود و خوب آن را هم می
زنیم تا در آب کاملا حل شود و به قلیه اضافه می کنیم و ۳ لیوان آب مجددا
روی مواد می ریزیم
و درب قابلمه را می گذاریم تا خورشت قلیه خوب جابیافتد. زمانیکه رنگ
خورشت قلیه کاملا تغییر کرد تکه های ماهی را داخل خورشت قرار می دهیم و ۳۰
دقیقه به ماهی زمان می دهیم تا داخل خورشت پخته شود.در آخر خورشت قلیه ماهی
را با پلو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.