Monday, July 29, 2019

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ با قارچ و برنج , دستور پخت سوپ مرغ برای سرماخوردگی
طرز تهیه سوپ مرغ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ مرغ

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • هویج ۲ عدد
  • سیب زمینی ۲ عدد
  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • سبزیجات ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ

ابتدا در قابلمه ای ۵ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زود آب به جوش بیاید و سینه های مرغ را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم و ۱ عدد از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم
و به مرغ بلافاصله اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه تقریبا پخته شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه سینه ها را از داخل آب مرغ بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند
و آب آن را از صافی رد می کنیم و کنار می گذاریم.بعد از خنک شدن سینه های مرغ آن ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو خرد می کنیم و کنار می گذاریم.آن وقت عملا به مرحله راحت و کم زمان پخت سوپ می رسیم.
هویج ها را تمیز می کنیم و اگر نیاز بود قسمت های از پوست آن را با چاقو می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.بعدپیاز باقی مانده را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه آن ها را نگینی ریز خرد می کنیم
و قابلمه ای که برای پخت سوپ تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز و سیر خرد شده را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سبک شود و هویج های خرد شده را اضافه می کنیم و یک تفت می دهیم
و آب مرغ را می افزایییم و در آخر ۱ لیتر آب ترجیحا ولرم روی مواد سوپ می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم
و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و با گوشت های مرغ خرد شده به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه خوب پخته شوند.آن وقت سبزیجات که می تواند تنها جعفری خرد شده باشد را اضافه می کنیم
و بلافاصله کمی نمک نیز داخل سوپ می ریزیم تا رنگ سبز آن حفظ شود. ۱۰ دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری طعم سوپ را می چشیم و همگی مواد را لای دندان تست می کنیم تا از پخت کامل مواد سوپ مطمئن شویم
و اگر نیاز بود مجددا نمک به آن می افزاییم و فلفل سیاه نیز روی سوپ می ریزیم و ۵ دقیقه بعد سوپ مرغ جاافتاده را از روی حرارت بر می داریم و در کاسه ای می کشیم و با جعفری تزئین می کنیم.نوش جان

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.