طرز تهیه سوپ مرغ
طرز تهیه سوپ مرغ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی
می توانید برای ۴ نفر سوپ مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری سوپ مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم سوپ مرغ
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۲ حبه
- هویج ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- سبزیجات ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت سوپ مرغ
طرز تهیه سوپ مرغ
ابتدا در قابلمه ای ۵ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم
تا زود آب به جوش بیاید و سینه های مرغ را داخل آب در حال جوش قرار می دهیم
و ۱ عدد از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می
کنیم
و به مرغ بلافاصله اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می
دهیم تا با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه تقریبا پخته شود. پس از گذشت ۳۰
دقیقه سینه ها را از داخل آب مرغ بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم
تا خنک شوند
و آب آن را از صافی رد می کنیم و کنار می گذاریم.بعد از خنک شدن سینه
های مرغ آن ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو خرد می کنیم و
کنار می گذاریم.آن وقت عملا به مرحله راحت و کم زمان پخت سوپ می رسیم.
هویج ها را تمیز می کنیم و اگر نیاز بود قسمت های از پوست آن را با چاقو
می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می
کنیم.بعدپیاز باقی مانده را به همراه سیر پوست می گیریم و می شوییم و روی
تخته آشپزخانه آن ها را نگینی ریز خرد می کنیم
و قابلمه ای که برای پخت سوپ تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم و روی
حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز و سیر خرد شده را داخل آن می ریزیم و تفت
می دهیم تا کمی سبک شود و هویج های خرد شده را اضافه می کنیم و یک تفت می
دهیم
و آب مرغ را می افزایییم و در آخر ۱ لیتر آب ترجیحا ولرم روی مواد سوپ
می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم به
مدت ۲۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها را پوست می گیریم و
می شوییم
و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و با گوشت های مرغ خرد
شده به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه خوب پخته شوند.آن
وقت سبزیجات که می تواند تنها جعفری خرد شده باشد را اضافه می کنیم
و بلافاصله کمی نمک نیز داخل سوپ می ریزیم تا رنگ سبز آن حفظ شود. ۱۰
دقیقه بعد از اضافه کردن جعفری طعم سوپ را می چشیم و همگی مواد را لای
دندان تست می کنیم تا از پخت کامل مواد سوپ مطمئن شویم
و اگر نیاز بود مجددا نمک به آن می افزاییم و فلفل سیاه نیز روی سوپ می
ریزیم و ۵ دقیقه بعد سوپ مرغ جاافتاده را از روی حرارت بر می داریم و در
کاسه ای می کشیم و با جعفری تزئین می کنیم.نوش جان
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.