Monday, July 29, 2019

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج با اناز , دستور تهیه سالاد اسفناج با گردو و رب انار
طرز تهیه سالاد اسفناج
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید برای ۴ نفر سالاد اسفناج تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد اسفناج تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد اسفناج

  • انار ۱ عدد
  • اسفناج ۵۰۰ گرم
  • مغز گردو ۲۰۰ گرم
  • رب انار ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه سالاد اسفناج

طرز تهیه سالاد اسفناج

ابتدا اسفناج ها را پاک می کنیم و اگر گل و خاک زیادی داشت قابلمه ای را پر از آب می کنیم و اسفناج ها را داخل آن قرار می دهیم و ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا خیس بخورد و چندین مرتبه آب آن را در این مدت تعویض می کنیم.
بعد خوب آن ها را دست می کشیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و یا با دستمال تمیز آشپزخانه آن ها را خشک می کنیم.سپس می توانیم به دو یا سه قسمت اسفناج ها را خرد کنیم و یا همان طور بدون خرد کردن در ظرف سالاد قرار دهیم
و انار را که سعی کنید کاملا سرخ باشد را دانه دانه می کنیم و لابه لای اسفناج ها می ریزیم و مغز گردو ها را نیز از وسط نصف می کنیم و روی آن می ریزیم. سپس رب انار را در کاسه ای می ریزیم و سرکه بالزامیک و روغن زیتون و کمی نمک،فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم
و خوب مواد را با همزن دستی مخلوط می کنیم و سس آماده شده را روی سالاد می ریزیم.البته اصولا در رستوران ها تکه های پرتقال و یا کمی پنیر فتا به صورت مکعب های کوچک خرد شده نیز می ریزند که این کاملا سلیقه ای است که می توانید در صورت تمایل به این دستور اضافه کنید.نوش جان

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.