Thursday, October 10, 2019

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب بدون گوشت , دستور پخت تاس کباب شمالی , xvc jidi jhs fhf
طرز تهیه تاس کباب
تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روش ها و مواد متنوعی تهیه می شود. تاس کباب که شباهت هایی هم به کباب دیگی دارد را می توانید به دلخواه با گوشت چرخ کرده ، گوشت گوسفندی تکه ای یا گوشت مرغ تهیه کنید.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر تاس کباب تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری تاس کباب تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم تاس کباب

دستور پخت تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب

برای تهیه تاس کباب ساده ابتدا گوشت را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های نسبتا بزرگ خرد می کنیم و کنار می گذاریم.البته می توانید گوشت را پس از شستن چرخ کنید و گوشت چرخ کرده استفاده کنید که این کاملا سلیقه ای است.
پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازهای خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شوند
و گوشت چرخ کرده یا گوشت های خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها کاملا تغییر کند و کمی سرخ شوند و آن وقت ۲ البی ۳ لیوان آب روی گوشت ها می ریزیم(بستگی دارد که شما می خواهید تاس کباب همراه با آب داشته باشید یا خشک)
و درب تابه را می گذاریم و حرارت را زیاد می کنیم تا هم گوشت ها بپزند و هم اینکه آب زودتر جوش بیاید.در تابه ای کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم
و به مدت ۱ دقیقه مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و حرارت را خاموش می کنیم و زمانیکه آب داخل گوشت جوش آمد رب گوجه فرنگی تفت داده را به آن اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم و سیب زمینی ها و هویج را پوست می گیریم
و می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و روی گوشت ها می چینیم و کمی فلفل سیاه و نمک روی مواد می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت کم به مرور زمان مواد تاس کباب کاملا پخته شود. سپس گوشت ها، هویج و سیب زمینی ها که پخته شده بودند
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و روی مواد قرار می دهیم و درب تابه را می گذاریم تا ۱۵ دقیقه دیگر تاس کباب بپزد و گوجه ها نیز نرم و پخته شوند.اگر دوست داشتید تاس کباب بدون آب باشد درب تابه را بر می داریم
تا زودتر آب موجود در غذا تبخیر شود و اگر تاس کباب آبدار دوست دارید آب غذا به نصفاستکان که رسید تاس کباب را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و با نان یا برنج نوش جان کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.