Friday, October 4, 2019

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی در کارخانه با مخلوط کن , دستور پخت رب گوجه فرنگی سنتی خانم گل آور , xvc jidi vf i tvk d
طرز تهیه رب گوجه فرنگی
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید ۱ تا ۱٫۵ کیلوگرم رب گوجه فرنگی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری رب گوجه فرنگی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ تا ۱٫۵ کیلو رب گوجه فرنگی

مواد لازم رب گوجه فرنگی

  • نمک ۴۰ گرم
  • آب ۲ کیلوگرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی ۱۰ کیلوگرم
دستور پخت رب گوجه فرنگی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

برای تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم و کلاهک آن ها را با چاقو می گیریم و از وسط نصف می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آب را روی گوجه فرنگی ها می ریزیم
و اجازه می دهیم تا به جوش بیاید و پوست روی گوجه فرنگی ها به راحتی جدا شود و گوجه فرنگی ها نیز کاملا بجوشند و نرم شوند. سپس یک توری سیمی بزرگ با سوراخ های ریز روی یک وان قرار می دهیم و گوجه فرنگی های نرم و له شده را داخل توری می ریزیم
و اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها از توری بگذرد و داخل وان بریزد و بعد روی گوجه فرنگی ها را فشار می دهیم تا آب گوجه فرنگی ها کاملا خارج شود و داخل وان بریزد و تنها پوست و دانه های گوجه فرنگی ها روی توری بماند.
آب گوجه فرنگی ها که داخل وان ریخته شده است را مجددا داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و کمی غلیظ شود. زمانیکه آب گوجه فرنگی کمی غلیظ شد و شروع به قل زدن کرد نمک را به آن اضافه می کنیم
و برای اینکه مطمئن شویم که به غلظت مورد نظر رسیده ایم یا نه با قاشق روی رب خطی می کشیم اگر خط سریع محو شد یعنی هنوز نیاز است که رب گوجه فرنگی بجوشد ولی اگر مدتی طول کشید تا خط برطرف شود یعنی رب گوجه فرنگی به غلظت مطلوب رسیده است
و باید مداوم رب را هم بزنیم تا ته نگیرد (چون باعث بدطعم شدن رب می شود) و روغن را به آن اضافه می کنیم و رب را تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.البته می توانید برای اینکه زودتر رب گوجه فرنگی خنک شود
آن ها را داخل تشت بریزید.در آخر در شیشه های کاملا خشک رب خنک شده را می ریزیم و درب آن ها را می بندیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.