خواص و مضرات خامه
خواص و مضرات خامه
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات خامه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص خامه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های خامه
سلامت مغز
فسفر برای سلامت مغز بسیار مفید می باشد چرا که مسئول تمام عملکردهای ضروری مغز می باشد. فسفر به مقادیر کافی باعث بهبود عملکرد، توسعه و رشد شناختی می شود. مطالعات انجامشده نشان میدهد که فقر فسفر احتمال اختلالات شناختی مانند زوال عقل و بیماری آلزایمر را افزایش میدهد.سلامت مو
پروتئین باعث سلامت مو شده و از آسیبدیدگی مو جلوگیری میکند. مطالعات انجامشده نشان میدهد که پروتئین در رشد موها دارای نقش بسیار مهمی می باشد، به همین علت در تولید حالت دندهها و سایر محصولات مربوط به مراقبت از مو از مواد پروتئینی استفاده می شود.درمان سنگ کلیه
سنگ کلیه شامل رسوبات متبلور شدهی کلسیم و مواد معدنی در مجاری ادراری می باشد، تحقیقات انجامشده نشان میدهد مصرف زیاد کلسیم باعث افزایش ابتلا به سنگ کلیه می شود. کلسیم موجود در رژیم غذایی عامل سنگ کلیه نیست بلکه وجود بیش از حد مواد معدنی در آب می باشد که باعث ایجاد سنگ کلیه میشود. مصرف زیاد سبزیجات برگدار مانند اسفناج و کلم و مصرف کم مایعات منجر به ایجاد سنگ کلیه میشود.خواص ضد افسردگی
خامه سرشار از کلسیم بوده که وجود کلسیم به مقدار کافی از احتمال بروز نوسانات خلقی، سرگیجه و فشار خون جلوگیری می کند. مقدار کم مواد معدنی ترشح هورمونهایی که عامل کج خلقی و همچنین افسردگی هستند را افزایش میدهد.کاهش استرس
اسید پانتوتنیک باعث کاهش استرس و مشکلات ذهنی مانند افسردگی شده و سلامت ذهن را به دنبال دارد. این اسید باعث تنظیم هورمونهایی که علت برخی از ناراحتیهای ذهنی هستند مفید می باشد.سلامت چشم
شما میتوانید برای سلامت چشم و بهبود بینایی ویتامین آ مصرف کنید. این ویتامین به چشمها کمک میکند که با تغییر نور سازگار شده و دید در شب را بهبود میبخشد. ویتامین آ باعث مرطوب شدن چشمها شده و سلامت شبکیه را حفظ میکند. همچنین این ویتامین از احتمال بروز بیماری آب مروارید که مربوط به سنین بالا می باشد را کاهش میدهد. همچنین برای کسانی که مبتلا به آب سیاه می باشند مفید است.کمک به تسریع رشد
ویتامین ب ۲ برای رشد و توسعه بافتهای چشم، بافتهای همبند، سیستم ایمنی سیستم عصبی و اندامهای تولید مثل حیاتی می باشد. علاوه بر موارد گفتهشده ویتامین ب ۲ برای حفظ سلامت پوست، مو و ناخن مفید می باشد.سیستم تقویت ایمنی بدن
ویتامین آ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و میتواند با عفونتها مبارزه کند. این کار از طریق افزایش پاسخ لنفوسیت علیه آنتیژنها رخ می دهد. ویتامین آ غشاهای مخاطی را مرطوب کرده تا باعث افزایش ایمنی شود و فعالیت سلولهای سفید خون را افزایش میدهد همچنین برای جلوگیری از میکروبها و عفونتها بسیار مفید می باشد.کمک به تشکیل استخوان ها
فسفر برای رشد استخوانها و همچنین دندانها حیاتی است. این ماده به کلسیم برای تشکیل استخوانهای قوی و مستحکم کمک میکند. همچنین باعث سلامت لثه و مینای دندان میشود. شما میتوانید با مصرف فسفر از دست دادن تراکم مواد معدنی و یا از دست دادن استخوان ها را کاهش دهید. مطالعات انجامشده نشان میدهد که فسفر برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد. مصرف فسفر از بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند.افزایش گلبول های قرمز
برای تشکیل گلبولهای قرمز خون و همچنین پادتن ها شما میتوانید خامه مصرف کنید که این دو ماده در بدن انسان باعث اکسیژنرسانی و گردش خون در اندامهای بدن میشود.عوارض و زیان های خامه
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.