طرز تهیه کباب ماهی شیر
طرز تهیه کباب ماهی شیر
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر کباب ماهی شیر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ماهی شیر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کباب ماهی شیر
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- ماهی شیر ۱ کیلوگرم
- روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
- ماست پرچرب ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب ماهی شیر
برای تهیه کباب ماهی شیر خوشمزه ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماسه پرچرب ،روغن زیتون،زعفران دم کرده،گشنیز خرد شده،فلفل سیاه و کمی نمک به آن اضافه می کنیمو همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا یکدست شوند.ماهی شیر را تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت تکه ای یا فلیه ای خرد می کنیم و داخل کاسه محتوی مواد طعم دهنده قرار می دهیم
و کاملا با مواد داخل کاسه ماهی ها را آغشته می کنیم و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شوند. سپس می توانید تابه ای را روی حرارت قرار دهیم و با قلمو داخل روغن می زنیم
و کف تابه را کاملا چرب می کنیم و اجازه می دهیم تا تابه داغ شود و آن وقت فیله ماهی ها را از یخچال بیرون می آوریم و داخل تابه می چینیم تا سرخ شوند و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم.
اما روش دیگر برای طبخ ماهی این است که منقل را آماده می کنیم و فیله ها را از یخچال بیرون می آوریم و در توری های فلزی مخصوص کباب کردن ماهی ها را قرار می دهیم و روی منقل توری را می گذاریم تا ماهی ها کباب شوند
و توری را نیز بر می گردانیم تا طرف دیگر ماهی ها نیز کباب شوند.ماهی شیر کباب شده را در ظرف مورد نظر می چینیم و با جعفری و برش های لیمو(چند عدد خرما) آن را تزئین می کنیم و با پلو یا نان نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.