آیا دانه چیا برای سلامتی بدن مفید است؟
خواص و مضرات دانه چیا
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات دانه چیا را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص دانه چیا و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های دانه چیا
کاهش وزن و لاغری
دانه چیا یکی از دانههای دارای فیبر فراوان میباشد که باعث افزایش هورمون لپتین در بدن شده که این امر باعث کاهش اشتها میشود و میتواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند. پروتئین موجود در دانه چیا باعث افزایش چربی سوزی و کاهش چربیهای شکم می شود. علاوه بر موارد گفتهشده دانه چیا به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا سه و اسید آلفا لینولئیک میتواند برای کاهش وزن بسیار مفید باشد.پیشگیری از یبوست
دانههای چیا به دلیل داشتن فیبر فراوان باعث حرکات منظم روده ها شده و مانع از بیماری یبوست می شود.کاهش قند خون
کسانی که میخواهند از بیماری دیابت نوع دوم در امان باشند باید رژیم غذایی خود را شامل فیبر فراوان کنند که این امر باعث کاهش حساسیت به انسولین شده و میتواند برای جلوگیری از افزایش قند خون مؤثر باشد. دانه چیا دارای فیبر فراوان بوده و برای کنترل قند خون مؤثر است.درمان آکنه و جوش صورت
دانه چیا به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی میتواند به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند و قرمزی پوست ناشی از جوش را درمان کند.سلامت دهان و دندان
دانه چیا به دلیل داشتن کلسیم، فسفر، ویتامین آ و روی برای سلامت دهان و دندان مؤثر بوده و با از بین بردن باکتریهای موجود بر روی دندان ها احتمال پوسیدگی دندان را کاهش میدهد.بهبود گوارش
فیبر موجود در دانه چیا باعث بهبود هضم غذا شده و برای سلامت معده، روده و دستگاه گوارش بسیار مفید می باشد.مناسب دوران بارداری
اسیدهای چرب امگا سه موجود در دانه چیا برای رشد مغز جنین در دوران بارداری مفید است. همچنین کلسیم موجود در دانه چیا تقریباً پنج برابر بیشتر از شیر میباشد که برای تقویت اسکلت جنین در سه ماهه آخر بارداری توصیه میشود.خواص ضد سرطان
دانه چیا به دلیل داشتن اسید آلفا لیپوئیک میتواند به درمان تومور و سرطان به ویژه سرطان سینه کمک کند.درمان ریزش مو
آهن در دانه چیا به وفور یافت می شود، مقادیر بالای آهن باعث بهبود گردش خون شده و به جلوگیری از ریزش مو در سر کمک میکند.سلامت قلب
تحقیقات انجامشده نشان میدهد که مصرف دانه چیا به دلیل داشتن فیبر فراوان باعث کاهش کلسترول و فشارخون بالا شده و بهاینترتیب میتواند از ابتلا به بیماریهای التهابی مانند بیماریهای قلبی عروقی و آترواسکلروز جلوگیری کند.عوارض و زیان های دانه چیا
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.