طرز تهیه کوکو گل کلم
طرز تهیه کوکو گل کلم
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سریع می توانید برای ۴ نفر کوکو گل کلم تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو گل کلم تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کوکو گل کلم
- تخم مرغ ۳ عدد
- گل کلم ۵۰۰ گرم
- جعفری ۲۰۰ گرم
- سرکه ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه کوکو گل کلم
برای تهیه کوکو گل کلم خوشمزه ابتدا گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد سرکه را به آب می افزاییم(تا بوی کلم ها را بگیرد)و گل کلم ها را داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه کلم ها داخل آب جوش بمانند و بعد آن ها را داخل آبکش می ریزیم و صبر می کنیم تا خنک شوند و آب اضافه آن ها خارج شود
و روی تخته آشپزخانه آن ها را ریز خرد می کنیم.البته باید دقت کنیم که کلم ها له نشوند.جعفری را پاک می کنیم و می شوییم و می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و داخل پارچ خردکن می ریزیم و ریز تحویل می گیریم
و گل کلم های خرد شده را به همراه جعفری خرد شده داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و کمی نمک،زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم
و کم کم آرد سوخاری را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود و در تخم مرغ ها حل شود و آن وقت به ترکیب جعفری و گل کلم اضافه می کنیم و خوب مواد کوکو را مخلوط می کنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم.
تابه ای متناسب با حجم کوکو انتخاب می کنیم و داخل آن روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا روغن به مرور زمان داغ شود و مایه کوکو را به یکباره داخل تابه می ریزیم و با پشت قاشق روی مایه کوکو را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم
و اجازه می دهیم تا کوکو سرخ شود.سپس کوکو را از وسط نصف می کنیم و هر نیمه کوکو را آرام بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.کوکو گل کلم را در بشقاب قرار می دهیم و با سس مورد علاقتون و نان نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.