طرز تهیه برنج قهوه ای
طرز تهیه برنج قهوه ای
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای ۴ نفر برنج قهوه ای تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری برنج قهوه ای تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم برنج قهوه ای
- نمک به اندازه کافی
- برنج قهوه ای ۲ پیمانه
- روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه برنج قهوه ای
برای تهیه برنج قهوه ای خوشمزه ابتدا برنج قهوه ای را در آبکش می ریزیم و با آب سرد می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.قابلمه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و 1 قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیمو اجازه می دهیم روغن داغ شود و برنج آبکشی شده را داخل قابلمه می ریزیم و به مدت 1 دقیقه آن ها را تفت می دهیم تا بوی برنج را کاملا احساس کنیم و بعد 4 لیوان آب و 3 الی 4 قاشق نمک روی برنج ها می ریزیم و مخلوط می کنیم
و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا برنج دم بکشد. سپس 40 الی 50 دقیقه که از پخت برنج گذشت درب قابلمه را بر می داریم و اگز آب برنج کاملا تبخیر شده بود برنج پخته شده است
و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و 5 دقیقه بعد برنج را در ظرف مورد نظر می ریزیم(خیس نباشد) تا نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.