Tuesday, September 24, 2019

طرز تهیه خورش ونوشک

طرز تهیه خورش ونوشک

طرز تهیه خورش ونوشک کردی , دستور پخت خورش پسته کوهی , xvc jidi o va k a
طرز تهیه خورش ونوشک
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی کردی می توانید برای ۴ نفر خورش ونوشک تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش ونوشک تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم خورش ونوشک

دستور پخت خورشت ونوشک

طرز تهیه خورش ونوشک

برای تهیه خورش ونوشک مجلسی ابتدا ونوشک را در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت 2 ساعت خیس بخورند.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم
و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم و گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب هایی در اندازه 2 الی 3 سانتیمتر گوشت ها را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم
و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا همه نقاط پیازها طعم دار شوند و گوشت خورشتی را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند و کمی سرخ شوند.
در تابه ای کوچک نصف قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و بعد داخل قابلمه محتوی گوشت و پیاز می ریزیم
و تفت می دهیم و 6 الی 7 لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان گوشت پخته شود. سپس ونوشک ها را در آبکش می ریزیم
و می شوییم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ونوشک ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و کمی سرخ شوند و زمانیکه گوشت نیم پز شده است
به مواد خورشت اضافه می کنیم(حدودا 1 الی 1:30 دقیقه گوشت نیم پز می شود) و گوجه فرنگی ها را می شوییم و در قابلمه ای آب می ریزیم و 1/3 قاشق غذاخوری نمک داخل اب می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب زودتر به جوش بیاید
و گوجه فرنگی ها را داخل آب در حال جوشیدن می گذاریم تا پوست روی گوجه فرنگی ها به آسانی جدا شود.حدودا 4 الی 5 دقیقه که داخل آب جوش ماندند گوجه فرنگی ها را خارج می کنیم و در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را راحت جدا می کنیم
و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و مواد خورشت که پخت داخل قابلمه می ریزیم.مزه خورشت را می چشیم و اگر نیاز به ادویه داشت مجددا به آن اضافه می کنیم (نمک زردچوبه)خورشت ونوشک آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.