طرز تهیه آدانا کباب
طرز تهیه آدانا کباب
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ترکیه ای می توانید برای ۴ نفر آدانا کباب تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آدانا کباب تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم آدانا کباب
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- گوشت چرخ کرده ۶۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- فلفل دلمه ای قرمز یا نارنجی ۲ عدد
- نان پیتا یا نان ساندویچی به اندازه کافی
طرز تهیه آدانا کباب
برای تهیه آدانا کباب ترکیه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و فلفل دلمه ای ها را نیز می شوییم و هسته های آن ها را بیرون می آوریم و رنده ریز می کنیم و آب پیاز و فلفل دلمه ای های رنده شده را کاملا می گیریمو بیرون می ریزیم و خود فلفل دلمه ای و پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و شروع می کنیم به ورز دادن مایه کباب تا خوب یکدست و منسجم شود و روی کاسه را سلفون می کشیم و مایه کباب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سپس مایه کباب را از یخچال بیرون می آوریم و سیخ های پهن آماده می کنیم(اصل این کباب در ترکیه تهیه می شود و آن ها در سیخ های پهن مایه کباب را به سیخ می گیرند) و کباب ها را به سیخ می کشیم و در سینی قرار می دهیم.
چند عدد گوجه فرنگی و خیارشور و کاهو را می شوییم و خرد می کنیم و در بشقابی قرار می دهیم.منقل را آماده می کنیم و همگی زغال ها را روشن می کنیم سیخ های کباب را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا کباب ها تغییر رنگ بدهند
و خودشان را بگیرند و بعد سیخ ها را می چرخانیم تا کباب ها کاملا مغز پخت شوند.زمانیکه کباب ها آماده شدند درون نان پیتا ها کمی روغن زیتون بصورت پخش می ریزیم و کباب را داخل نان قرار می دهیم و با گوجه فرنگی و خیار شور و کاهوهای خرد شده داخل نان را پر می کنیم
و نوش جان کنید.اصل کباب آدانا با نان پیتا در ترکیه سرو می شود ولی اگر با پلو نیز تمایل داشته باشید میل کنید نیز فوق العاده است.همچنین می توانید این کباب آدانا را داخل تابه نیز می توانید سرخ کنید.نوش جان
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.