طرز تهیه سوفله اسفناج
طرز تهیه سوفله اسفناج
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فرنگی می توانید برای ۴ نفر سوفله اسفناج تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوفله اسفناج تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سوفله اسفناج
- کره ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- اسفناج ۳۰۰ گرم
- آرد گندم ¼ لیوان
- شیر سرد ۱ لیوان
- پنیر پامزان ۱ لیوان
- جوز هندی ¼ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سوفله اسفناج
برای تهیه سوفله اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج ها را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم البته می توانید برای اینکه کار زودتر پیش برود در پارچ خردکن بریزید و ریز خرد شده تحویل بگیرید.فر را روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا فر گرم شود.برای تهیه سس اول کره را داخل قابلمه ای می گذاریم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود و بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم
و کم کم (مخلوط آرد و بکینگ پودر) به کره اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا کاملا مخلوط شوند و مایع یک دستی داشته باشیم و بعد شیر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق یا همزن دستی پیاپی و تند هم می زنیم تا مایع غلیظ شود
و از روی شعله قابلمه را بر داریم و پنیر پارمیزان رنده شده را می افزاییم و مجددا مواد را هم می زنیم تا پنیر نیز آب شود. سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را کاملا جدا می کنیم و در کاسه هایی جدا می ریزیم و جوزهندی و زرده های تخم مرغ را به اسفناج خرد شده اضافه می کنیم
و زیرو رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و بعد سس را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و با همزن برقی سفیده تخم مرغ ها را هم می زنیم تا زمانیکه کاسه را بر می گردانیم سفیده بیرون نریزد و به کاسه چسبیده باشد
و آن وقت سفیده را به مواد اضافه می کنیم و دورانی از پایین به بالا مواد سفیده را مخلوط می کنیم تا هوای بشتری در مواد به وجود بیاید تا سوفله تردتری داسته باسیم.ظرف پیرکسی متناسب با حجم مواد انتخاب می کنیم و کمی کره را ذوب می کنیم
و با قلمو داخل کره می زنیم و به طور کامل داخل ظرف را چرب می کنیم و مواد را کم کم داخل پیرکس می ریزیم تا در لایه ها هوا ایجاد شود و روی مواد را با پشت قاشق صاف می کنیم و ظرف پیرکس را داخل فر قرار می دهیم
و به مدت 35 دقیقه اجازه می دهیم تا داخل فر آماده شود.لطفا تا گذشت 30 دقیقه به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید چون ممکن است پف سوفله بخوابد.برای طلایی شدن سوفله شعله بالایی فر را چند دقیقه روشن می کنیم تا پنیر روی سوفله کاملا طلایی شود.
گاهی تا 45 دقیقه نیز زمان لازم است تا سوفله آماده شود پس عجله نکنید.سوفله اسفناج آماده شده را بیرون می آوریم و همان طور داغ نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.