Tuesday, September 17, 2019

خواص و مضرات لوبیا سبز

خواص و مضرات لوبیا سبز

خواص و مضرات لوبیا سبز , عوارض و زیان های لوبیا سبز , فواید و خاصیت های لوبیا سبز , o hw g fdh sfc
خواص و مضرات لوبیا سبز
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات لوبیا سبز را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص لوبیا سبز و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های لوبیا سبز

سم زدایی بدن

لوبیا سبز یک دیورتیک قوی است دیورتیک به معنای ادرارآور است که می تواند با افزایش کارکرد کلیه ها به سم زدای کلیه و از بین بردن سموم بدن کمک کند.

سلامت قلب

لوبیا سبز دارای نشاسته و فیبر است که می تواند سندروم متابولیک را در بدن به کنترل خود ردبیاورد. در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و دیابت را کاهش داده و به سلامت قلب کمک می کند. طبق مطالعات افرادی که چهار بار در هفته لوبیا سبز مصرف می کنند
نسبت به کسانی که یک بار مصرف می کنند 22 درصد کمتر به بیماری های قلبی دچار می شوند. لوبیا سبز دارای ویتامین K می باشد که باعث خارج شدن کلسیم از خون و ازمانع تشکیل پلاک ها و آهکی شدن رگ های خونی می شود و در نتیجه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد.

سلامت چشم

لوبیا سبز یک منبع سرشار از کاروتنوئیدها است که می تواند برای پیشگیری از دژنراسیون ماکولا بسیار عالی باشد. همچنین لوتئین و زاکسانتین موجود در لوبیا سبز باعث تقویت بینایی و درمان شب کوری می شود.

درمان ناباروری

افرادی که دچار ناباروری هستند از لوبیا سبز و سایر حبوبات می توانند به عنوان یک منبع غذایی عالی و درمان کننده استفاده کنند. این حبوبات شاخص گلیسمی پایین دارند و در مقابل مقادیر فراوانی فولات و آهن که تمامی این موراد برای درمان و کمک به درمان نابابروری بسیار موثر و عالی می باشند.

بهبود گوارش

لوبیا سبز نیز مانند سایر حبوبات یک منبع فیبر عالی می باشد و مواد غذایی که دارای فیبر هستند بدون شک برای درمان درمان یبوست، بواسیر، زخم معده و ریفلاکس اسید بسیار مفید و موثر می باشند. همچنین اگر لوبیا سبز را جزو سزیجات بدانیم یکی از بهترین سبزیجات برای کمک به سلامت معده و دستگاه گوارش محسوب می شود.

خواص ضد سرطان

لوبیا سبز نیز یکی از مواد غذایی می باشد که دارای میزان بسیار زیادی از آنتی اکسیدان می باشد. آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین و کاروتنوئیدها و ویتامین C که رادیکال های آزاد را در بدن حذف می کنند.
همچنین لوبیا سبز دارای نشاسته پایدار، فیبر محلول و نامحلول، ترکیبات فنولی و سایر مواد مغذی همچون اسید فیتیک و ساپونین ها می باشد که این حبوبات را به یک منبع غذایی ضد سرطان عالی تبدیل می کند. از سرطان هایی همچون سرطان سینه، روده بزرگ و پروستات پیشگیری می کند
و به کند شدن رشد سلول های سرطانی مانند سرطان خون، سرطان سینه و سلول های لنفوم نیز کمک می کند. ویتامین K موجود در لوبیا سبز نیز خطر ابتلا به سرطان پروستات، روده بزرگ، سرطان معده و دهان را کاهش می دهد.

خواص ضد ایدز

لوبیا سبز دارای خاصیت ضد رتروویروسی است پس می توان گفت مصرف مدام آن می تواند برای پیشگیری و درمان بیماری ایدز موثر باشد.

لاغری و کاهش وزن

لوبیا سبز از جمله مواد غذایی می باشد که دارای کالری کم بوده فاقد چربی اشباع است. 100 گرم لوبیا سبز تنها 31 کالری دارد. همچنین به دلیل اینکه سرشار از فیبر است از رشد چربی های ناخواسته در بدن جلوگیری می کند و تمامی این پروسه به کاهش وزن کمک می کند.

تقویت استخوان ها

همان طور که گفته شد لوبیا سبز دارایویتامین K فراوان می باشد. این ویتامین علاوه بر انعقاد خون می تواند به حفظ و تقویت استخوان ها کمک کند خصوصا برای افرادی که مستعد پوکی استخوان و ورزشکاران بسیار مفید است. این ماده غذایی می تواند تراکم استخوان را افزایش دهد و از شکستگی های استخوانی پیشگیری کند و در صورت ایجاد شکستگی به روند و سرعت درمان کمک کند.

مناسب برای دیابت

مصرف بیش از سه بار در هفته لوبیا سبز و سایر حبوبات خطر ابتلا به دیابت را تا 35 درصد کاهش می دهد. لوبیا سبز دارای شاخص گلایسمی پایینی می باشد و همچنین دارای فیبر و کروهیدرات بوده که برای افراد دیابتی بسیار عالی می باشد.
مواد غذایی که دارای شاخص گلایسمی پایین هستند کربوهیدرات های موجود در خود را به آرامی در بدن آزاد می کنند و همین امر موجب می شود که در سطوح قند خون تغییرات ناگهانی رخ ندهد. مواد غذایی با شاخص گلایسمی پایین مانند لوبیا سبز می توانند حساسیت به انسولین را در بدن کاهش داده و میزان قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول بد خون در افراد دیابتی را کاهش می دهد.
عوارض و زیان های لوبیا سبز

سنگ کلیه

یکی از موادی که در لوبیا سبز وجود دارد اگزالات می باشد که مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به ایجاد سنگ کلیه شود. همچنین افرادی که دارای سنگ کلیه از نوع اگزالاتی هستند نبایند از این ماده غذایی زیاد استفاده کنند.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.