Wednesday, September 18, 2019

طرز تهیه برنج زعفرانی

طرز تهیه برنج زعفرانی

طرز تهیه برنج زعفرانی قالبی , دستور پخ پلو چلو زعفرانی خوشمزه , xvc jidi fvk cutvhkd
طرز تهیه برنج زعفرانی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر برنج زعفرانی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری برنج زعفرانی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم برنج زعفرانی

  • برنج ۴ لیوان
  • نمک به اندازه کافی
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۴ قاشق غذاخوری
دستور پخت برنج زعفرانی

طرز تهیه برنج زعفرانی

برای تهیه برنج زعفرانی قالبی ابتدا برنج را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و تا روی برنج ها آب و کمی نمک می ریزیم و 30 دقیقه اجازه می دهیم تا برنج خیس بخورد.سپس برنج را می شوییم و داخل قابلمه نچسب می ریزیم
و تا 1 بند انگشت روی سطح برنج آب داخل قابلمه می ریزیم و 2 قاشق غذاخوری روغن و کمی نمک و 2الی 3 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده داخل قابلمه می ریزیم و کاملا برنج و روغن زعفران و نمک را خوب مخلوط می کنیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم
تا آب داخل قابلمه جوش بیاید و مواد جذب برنج شود.زمانیکه آب در حال جوش زدن بود آرام برنج را هم می زنیم تا مواد کاملا جذب برنج شوند و آب موجود تبخیر شود و آنوقت حرارت را بسیار ملایم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا برنج دم بکشد.
پس از اینکه برنج دم کشید قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا 10 دقیقه بعد که حرارت آن کم شده است و می توانید به آسانی قابلمه را در ظرف مورد نظر بر گردانید و برنج زعفرانی را با اکبرجوجه یا چلو گوشت نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.