Friday, September 20, 2019

طرز تهیه سوپ عدس خوشمزه برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ عدس خوشمزه برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ عدس قرمز ترکیه , دستور پخت سوپ عدس برای سرماخوردگی , xvc jidi s uns
طرز تهیه سوپ عدس
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سالم می توانید برای ۴ نفر سوپ عدس تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ عدس تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سوپ عدس

دستور پخت سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس

برای تهیه سوپ عدس خوشمزه ابتدا عدس را در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه خیس بخورد و بعد آبکش می کنیم و داخل قابلمه ای می ریزیم و 2 لیوان آب به عدس اضافه می کنیم
و روی حرارت ملایم می گذاریم تا خوب پخته و نرم شود و بعد کنار می گذاریم. سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای سوپ تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم
و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی زردچوبه روی پیازها می ریزیم و مجددا تفت می دهیم و جوپرک را می شوییم و به پیاز اضافه می کنیم و 3 لیوان آب داغ روی مواد می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم
و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم تا جوپرک با حرارت زیاد بپزد.در همین حین قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و یا می توانید پوست روی ان ها را بگیرید و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم
و تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند و از روی حرارت تابه را بر می داریم. ​سپس جوپرک را داخل غذاساز می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم
و داخل قابلمه ای می ریزیم و عدسی پخته شده همراه با آبش را به آن اضافه می کنیم و عصاره گوشت را نیز می افزاییم و همگی مواد را مخلوط می کنیم و مقداری آب جوش به سوپ اضافه می کنیم تا از حالت کاملا غلیظ بیرون بیاید
و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت 15 دقیقه سوپ بپزد و بعد قارچ های سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ 15 دقیقه دیگر خوب جابیافتد .سوپ عدس آماده شده را در کاسه ای می ریزیم و نوش جان کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.