Wednesday, September 18, 2019

خواص و مضرات لوبیا سفید

خواص و مضرات لوبیا سفید

خواص و مضرات لوبیا سفید , عوارض و زیان های لوبیا سفید , فواید و خاصیت های لوبیا سفید , o hw g fdh stdn
خواص و مضرات لوبیا سفید
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات لوبیا سفید را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص لوبیا سفید و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های لوبیا سفید

سلامت دندان ها

کلسیم، آهن، منیزیم و منگنز موجود در لوبیا سفید باعث تقویت دندان‌ها شده و می‌تواند از عفونت دندان‌ها جلوگیری کند.

درمان کم خونی

آهن و فولات موجود در لوبیا سفید با افزایش تولید گلبول‌های قرمز به درمان کم‌خونی کمک می‌کند. اگر می‌خواهید کم‌خونی را درمان کنید می توانید از لوبیا سفید بهره بگیرید.

جوان سازی پوست صورت

لوبیا سفید به دلیل داشتن مس، احتمال پیری زودرس را کاهش داده و با افزایش کلاژن پوست باعث کاهش چین‌وچروک پوست شده و به جوان‌سازی پوست کمک می کند.

کاهش فشار خون

فولات موجود در لوبیای سفید سطح هوموسیستئین خون را کاهش داده و از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری می کند. منیزیم موجود در لوبیا سفید تنش و استرس رگ‌های خونی را بهبود بخشیده و با کاهش فشارخون خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و سکته قلبی را کاهش می دهد.

کاهش وزن و لاغری

لوبیا سفید به‌‌عنوان یکی از حبوبات کم کالری بوده که با داشتن فیبر بالا باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری به کاهش وزن کمک می کند.

خواص ضد سرطان

منگنز موجود در لوبیا سفید و همچنین آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آن تأثیر رادیکال‌های آزاد بدن را کاهش داده و خطر ابتلا به سرطان را از بین می‌برد.

افزایش رشد مو

آهن و مس موجود در لوبیا سفید باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگیری از ریزش مو افزایش رشد مو را به دنبال دارد.

درمان یبوست

فیبر موجود در لوبیا سفید به بهبود حرکات روده کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری یبوست را کاهش می دهد.

مناسب برای کودکان

فولات و آهن موجود در لوبیا سفید احتمال ابتلا به کم‌خونی در نوزادان و کودکان را کاهش می‌دهد. لوبیا سفید دارای مقادیر زیادی از ویتامین، مواد معدنی و پروتئین است که به رشد نوزادان کمک می‌کند. فیبر موجود در لوبیا سفید احتمال ابتلا نوزادان و کودکان را به یبوست کاهش می دهد.

کاهش قند خون

در لوبیا سفید فیبر به فراوانی وجود دارد که باعث تثبیت سطح قند خون شده و انسولین را بهبود می‌بخشد و احتمال ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می‌دهد. لوبیا سفید به دلیل شاخص گلیسمی پایینی که دارد به کاهش قند خون افراد دیابتی کمک کرده و علائم بیماری را کاهش می دهد.

کاهش چربی و کلسترول خون

فیبر موجود در لوبیا سفید باعث کاهش تری گلیسیرید و کلسترول بالای خون شده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
عوارض و زیان های لوبیا سفید

مشکلات گوارشی

زیاده‌روی در مصرف لوبیا سفید به دلیل فیبر فراوانی که دارد باعث گرفتگی و نفخ شکم شده و اسهال و یبوست را به دنبال دارد.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.