دستور پخت یک خورش خوشمزه با ماهی های جنوبی
طرز تهیه خورش ماهی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی جنوبی می توانید برای ۴ نفر خورش ماهی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش ماهی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم خورش ماهی
- پیاز متوسط ۲ عدد
- ماهی متوسط ۴ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- رب خرما ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و ادویه ماهی به اندازه کافی
طرز تهیه خورش ماهی
برای تهیه خورش ماهی جنوبی ابتدا ماهی های فیله شده را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و کمی ادویه مخصوص ماهی و نمک و فلفل سیاه روی تمام نقاط ماهی می پاشیم و به مدت 10 دقیقه به ماهی ها دست نمی زنیم تا طعم ادویه ها به خورد ماهی ها برود.آن وقت تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا داغ شود و ماهی های فیله را داخل تابه می گذاریم تا سرخ شوند و بعد آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر ماهی ها نیز سرخ شود.گوجه فرنگی ها را می شوییم
و روی تخته آشپزخانه به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را اضافه می کنیم
و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی زردچوبه روی پیاز ها می پاشیم و تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را می افزاییم
و بلافاصله نصف لیوان آب روی مواد اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم آب خورش تبخیر شود و گوجه فرنگی ها به روغن انداختن بیافتند و آن وقت ماهی های سرخ شده را داخل خورشت قرار می دهیم
و رب خرما را نیز می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و 15 دیگر اجازه می دهیم تا خورش آماده شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و خورشت ماهی را در ظرف مورد نظر می کشیم و با پلو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.