خواص و مضرات خردل
خواص و مضرات خردل
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات خردل را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص خردل و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های خردل
سلامت قلب
خردل زرد به دلیل داشتن امگا سه و امگا شش برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد. تحقیقات انجامشده نشان میدهد که امگا سه می تواند باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی شود. امگا سه کشش شریانی را افزایش داده و خطر غیرطبیعی بودن ریتم قلب و فشارخون بالا را کاهش میدهد. امگا سه میتواند با تولید آسپاراژین در جلوگیری از بیماری قلبی بسیار مؤثر باشد.سلامت مغز
همانطورکه گفته شد خردل زرد دارای امگا سه و امگا شش می باشد، تحقیقات انجامشده نشان میدهد این دو ماده برای بهبود عملکرد مغز بسیار مفید است. همچنین خردل زرد به دلیل داشتن پتاسیم میتواند برای سلامت مغز مفید باشد. مصرف خردل زرد به مغز کمک میکندتا با جابجا کردن اکسیژن، غذای کافی به مغز برسد. پتاسیم موجود در خردل مسئولیت فرستادن نوروترنسمیترها در مغز را برعهده دارد که این امر باعث میشود تا ترتیب سیگنالها به عصب به صورت مرتب ارسال شود. خردل برای کودکانی که در مرحله رشد می باشند و نیاز به تقویت هوش دارند بشدت توصیه میشود.
سلامت کلیه ها
خردل سرشار از کلسیم و پتاسیم می باشد، این دو ماده میتواند در حفاظت از کلیهها و جلوگیری از بیماریهای مختلف مانند سنگ کلیه بسیار مؤثر باشد. وجود کلسیم و پتاسیم موجود در خردل باعث تصفیه شدن کلیه شده و مواد سمی از طریق ادرار از بدن خارج می شود. بهجرأت میتوان گفت که پتاسیم عامل اصلی و مؤثر در حفظ سلامت کلیهها می باشد.بهبود گوارش
خردل برای بهبود هضم غذا بسیار مؤثر است، مطالعات انجامشده نشان میدهد مصرف این ماده میتواند تولید بزاق را تا هشت برابر افزایش دهد. خردل علاوه بر بهبود هضم غذا می تواند عمل فرآیند متابولیسم را نیز افزایش دهد. همچنین با داشتن ترکیبات ضد قارچی و ضدعفونی کنندگی قوی در تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است.بهبود آرتریت
دانههای خردل دارای سلنیوم و منیزیم بوده که این دو ماده با داشتن ویژگیهای ضد التهابی میتواند برای جلوگیری از بیماری آرتریت روماتوئید یا روماتیسم مفصلی بسیار مؤثر باشد و در پیشگیری از بیماری آسم مفید است. شما میتوانید در شرایط ابتلا به بیماری آسم یا روماتیسم مفصلی حتماً از خردل زرد استفاده کنید.تقویت سیستم ایمنی بدن
وجود ویروس و باکتری باعث ایجاد عفونت و صدمه زدن به بدن می شود ، طبق تحقیقات انجامشده مواد مغذی که در خردل وجود دارد میتواند برای متعادل نگهداشتن فشار خون و تقویت ایمنی بدن دربرابر ویروسها و عفونتها مؤثر است. در خردل زرد منگنز ، آهن ، منیزیم و سلنیوم وجود دارد. به همین دلیل می باشد که با مصرف خردل زرد می توانید از بیماریهای عفونی در امان باشید و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید.افزایش اشتها
مطالعهای که در کشور استرالیا انجام شدهاست نشان میدهد عطر و بوی قوی موجود در خردل باعث تحریک طعم غذا شده و لذت خوردن آن را چند برابر میکند. از روغن دانههای خردل میتوان روغن خام یا کانولا بدست آورد که دارای اسید اوریک است.کاهش کلسترول
طبق تغذیه روزانه نسبت امگا شش و امگا سه در روغن خردل دو به یک می باشد. این ویژگی باعث شدهاست تا بهعنوان سالمترین روغن خوراکی محسوب شود زیرا کانولا میتواند در پایین آوردن کلسترول بسیار مؤثر باشد. میتوانید ترکیب غذایی مناسبی با روغن کانولا داشته باشید که بدون خطر افزایش کلسترول غذاهای خوشمزه میل کنید.درمان کم خونی
در خردل زرد زینک وجود دارد که برای پیشگیری از کمخونی بسیار مؤثر است. وجود زینک در بدن بسیار ضروری می باشد چرا که زنیک وظیفه تولید هموگلوبین و گلبول های قرمز را برعهده دارد. کمبود این ماده باعث ایجاد کم خونی شده و در صورت نیاز به گلبول قرمز بهتر است خردل زرد مصرف کنید.درمان ناراحتی معده
توصیه میشود برای درمان ناراحتی معده میتوان ترکیبی از آب و یک قاشق چایخوری دانه خردل را مصرف نمود تا بیماریهای معده و روده مانند یبوست از بین برود. به همین دلیل خردل برای سیستم گوارشی بسیار مفید بوده و در مراقبت از معده به ویژه پس از خوردن غذا بسیار مؤثر است.عوارض و زیان های خردل
حساسیت و آلرژی
همانطورکه میدانید خردل زرد دارای عطر و طعم بسیار تندی می باشد و کسانی که با طعم و بوی آن آشنایی ندارند با مشکل مواجه می شوند. مصرف خردل زرد برای کسانی که به غذاهای تند حساسیت دارند توصیه نمیشود. قبل از مصرف بهتر است با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.