یک خورش خاص با گوشت بوقلمون
طرز تهیه خورش بوقلمون
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای ۴ نفر خورش بوقلمون تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش بوقلمون تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش بوقلمون
- پیاز ۲ عدد
- گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
- سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- تخمه آفتابگردان ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش بوقلمون
برای تهیه خورش بوقلمون مجلسی ابتدا یک عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم،بعد گوشت بوقلمون را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب هایی در اندازه های ۲ الی ۳ سانتی متر خرد می کنیمو به پیاز اضافه می کنیم و بلافاصله زعفران دم کرده و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون نیز به گوشت می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا همه نقاط گوشت ها مزه دار شوند و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
سپس پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و قابلمه ای که برای تهیه خورشت تدارک دیده ایم را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را در قابلمه می ریزیم
و تفت می دهیم تا سبک شوند و بعد کاسه محتوی بوقلمون را از داخل یخچال بیرون می آوریم و بوقلمون های خرد شده را به پیازها اضافه می کنیم و مجددا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند و سرخ شوند و آن وقت ۵ الی ۶ لیوان آب جوش روی مواد می ریزیم
و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم به مرور زمان بپزد.حدودا برای پخت بوقلمون ۱الی ۱:۳۰ دقیقه زمان لازم است تا خوب پخته شود. زمانیکه بوقلمون ها پخته شدند،سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم
و به خورشت می افزاییم.همچنین تخمه آفتابگردان و کمی فلفل سیاه و نمک نیز اضافه می کنیم و فرصت می دهیم تا خورشت کاملا جابیافتد و شروع کند به روغن انداختن و کاملا بپزد.در آخر باقی روغن زیتون را اضافه می کنیم و خورشت را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.