طرز تهیه کباب قفقازی
طرز تهیه کباب قفقازی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی گیلانی می توانید برای ۴ نفر کباب قفقازی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب قفقازی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کباب قفقازی
- پیاز ۲ عدد
- کره ۵۰ گرم
- ماست نصف لیوان
- سینه مرغ ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۴ عدد
- راسته گوساله ۴۰۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب قفقازی
برای تهیه کباب قفقازی خوشمزه ابتدا سینه های مرغ بدون استخوان را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و مانند جوجه کباب خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و بعد راسته گوساله را روی تخته آشپزخانه می گذاریمو مانند سینه های مرغ در همان اندازه خرد می کنیم و داخل کاسه محتوی سینه های خرد شده می ریزیم و پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و روی گوشت ها می ریزیم و ماست و روغن زیتون و فلفل سیاه را در کاسه ای می ریزیم
و با هم مخلوط می کنیم و بعد به کاسه محتوی گوشت ها می افزاییم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا گوشت ها کاملا طعم دار شوند و بعد روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم.
سپس سیخ ها را آماده می کنیم و کاسه محتوی گوشت ها را بیرون می آوریم و در سیخ ها یک عدد گوشت قرمز و بعد یک عدد گوشت مرغ،همین طور یکی در میان قرار می دهیم و اگر تمایل داشتید لابه لای گوشت ها از فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید.
همگی گوشت ها را که سیخ کردیم کمی نمک روی گوشت ها می پاشیم و کباب پز یا منقل را اماده می کنیم و کره را داخل تابه ای می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود و زعفران دم کرده را به ان می افزاییم
و از روی حرارت تابه را بر می داریم و سیخ ها را روی کباب پز یا منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا گوشت ها کمی خودشان را بگیرند و بعد سیخ ها را می چرخانیم و با قلمو داخل ترکیب کره و زعفران می زنیم و روی گوشت ها می کشیم تا هم زیبا شوند
و هم خوش طعم شوند.چندین مرتبه کره زعفرانی روی کباب ها می کشیم تا کباب های نرم تری داشته باشیم.در آخر اگر تمایل داشتید گوجه فرنگی را نیز به سیخ بکشید و کباب کنید و همراه کباب ها با نان یا پلو نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.