طرز تهیه ترشی بندری
طرز تهیه ترشی بندری
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه متوسط ترشی بندری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی بندری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم ترشی بندری
- سیر ۸ حبه
- موسیر ۵۰ گرم
- کرفس ۲ شاخه
- رب انار ۱۰۰ گرم
- خیار قلمی ۳ عدد
- گل کلم ۱ کیلوگرم
- فلفل سبز ۵۰ گرم
- تمرهندی ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- هویج متوسط ۳ عدد
- بادمجان قلمی ۳ عدد
- سیب ترشی ۵۰۰ گرم
- سبزی ترشی ۱۰۰ گرم
- سرکه و نمک به اندازه کافی
- ادویه ترشی ۱ قاشق غذاخوری
- آب کوجه فرنگی ۵۰۰ سی سی
طرز تهیه ترشی بندری
برای تهیه ترشی بندری اصل ابتدا موسیرها را داخل کاسه ای می گذاریم و روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا 4 ساعت خیس بخورند و بعد تمیز می کنیم و قسمت های اضافه موسیر را با دقت از آن جدا می کنیم.خوب هویج ها و سیرها،سیب ترشی ها،بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و خیارها را نیز می شوییم و نگینی خرد می کنیم و داخل آبکش می ریزیم
و کمی نمک روی خیارها می پاشیم تا آب اضافه آن خارج شود. سپس برگ کرفس ها را از ساقه های آن جدا می کنیم و ساقه ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و داخل قابلمه محتوی مواد ترشی می ریزیم و گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم
و روی تخته آشپزخانه همانند باقی مواد ترشی نگینی خرد می کنیم و همراه با خیار های خرد شده و موسیر به مواد اضافه می کنیم.گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و آن وقت کمی بزرگتر از دیگر مواد همان طور نگینی خرد می کنیم
و به مواد می افزاییم.سبزی ترشی را نیز پاک می کنیم و می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه نه خیلی ریز و نه درشت خرد می کنیم و داخل مواد ترشی می ریزیم.
فلفل سبزها را نیز می شوییم و خرد می کنیم و روی مواد ترشی می ریزیم. پس از تهیه مواد ترشی حالا طعم دهنده ها را آماده می کنیم.تمبرهندی و مقداری سرکه را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید
و از روی حرارت بر می داریم و بعد آن را در صافی می ریزیم و صاف می کنیم و رب انار را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و کمی نمک و ادویه ترشی و 1 لیوان آب جوش به رب انار اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد در آب حل شوند
و بعد آب گوجه فرنگی و مخلوط سرکه ،تمبرهندی صاف شده را به آن می افزاییم و به مواد ترشی داخل قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب زیر و رو می کنیم و بعد در ظرف شیشه ای که کاملا خشک باشد ترشی را می ریزیم
و روی ترشی سرکه به حدی می ریزیم که روی مواد ترشی کاملا پوشیده شود و درب شیشه ها را محکم می بندیم و در جای خنک قرار می دهیم تا به مدت 2 هفته بعد ترشی ها خوب جابیافتند و آماده مصرف شوند.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.