Wednesday, September 25, 2019

یک غذای سبک و خوشمزه با مرغ

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای با رب انار , دستور پخت جوجه کباب تابه ای دو نفره , xvc jidi i fhfh jhfi hd
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی مجلسی می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تابه ای تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه کباب تابه ای تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم جوجه کباب تابه ای

دستور پخت جوجه کباب ماهیتابه ای

طرز تهیه جوجه کباب تابه ای

برای تهیه جوجه کباب تابه ای مجلسی ابتدا مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب هایی در اندازه های 3 الی 4 سانتیمتر خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.پیاز را پوست می گیریم
و می شوییم و خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه محتوی گوشت های مرغ می ریزیم و کمی آبلیمو،نمک،پودر سیر و فلفل سیاه نیز روی تکه های مرغ می ریزیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا همه نقاط گوشت های مرغ مزه دار شود.
اگر زمان کافی برای پخت کباب دارید بهتر است روی کاسه را با سلفون بپوشانیم و به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت داخل یخچال قرار دهیم تا جوجه ها مزه دار شوند و اگر زمان کافی ندارید برای پخت کباب ها دست بکار شوید. سپس فلفل دلمه ای را می شوییم
و هسته های آن را خارج می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های 2 سانتیمتری خرد می کنیم و کاسه محتوی تکه های گوشت را از یخچال بیرون می آوریم و در قابلمه ای آب ولرم می ریزیم و سیخ های چوبی را به مدت 10 دقیقه داخل آب قرار می دهیم
و بعد بیرون می آوریم و تکه های مرغ را داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم و لابه لای تکه های مرغ فلفل دلمه ای ها را قرار می دهیم.تابه ای کوچک را روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل تابه می گذاریم و اجازه می دهیم تا آب شود و زعفران دم کرده را به آن می افزاییم
و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم تا تابه داغ شود و سیخ های جوجه را داخل تابه می چینیم و اجازه می دهیم تا رنگ جوجه ها تغییر کند
و آن ها را می چرخانیم و با قلمو داخل کره زعفرانی می زنیم و روی جوجه ها می کشیم تا هم زیباتر شوند و هم جوجه های لذیذتری داشته باشیم.یک طرف جوجه ها که سرخ شد ان ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
هر دو طرف جوجه ها را با قلمو می کشیم تا زعفرانی و خوش طعم شوند.گوجه فرنگی ها را می شوییم و نصف می کنیم و کنار سیخ ها داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند.جوجه کباب های تابه ای و گوجه فرنگی ها را در دیس قرار می دهیم و با پلو نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.