چگونه یک نان همبرگر خوشمزه در منزل بپریم؟
طرز تهیه نان همبرگر
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای 10 عدد نان همبرگر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری نان همبرگر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 10 عدد نان
مواد لازم نان همبرگر
- تخم مرغ ۲ عدد
- آب گرم ۱ پیمانه
- آرد گندم ۳٫۵ پیمانه
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ قاشق غذاخوری
- کنجد و روغن مایع به اندازه کافی
- پودر خمیر مایه ۲٫۲۵ قاشق چایخوری
طرز تهیه نان همبرگر
برای تهیه نان همبرگر خانگی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم و در دمای محیط قرار می دهیم تا آب شود.خمیر مایه را به همراه 1/2 پیمانه آرد در کاسه ای می ریزیم و 1 و 1/2 پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیمو به مدت 15 دقیقه در جای تقریبا گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه به عمل بیاید و کف کند. سپس کره را به خمیر مایه اضافه می کنیم و شکر،نمک را به آن می افزاییم.تخم مرغ را در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به خمیر مایه اضافه می کنیم
و آرد باقیمانده را در 3 مرحله به خمیر مایه اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب مواد را مخلوط می کنیم تا اینکه خمیر کمی سفت شود و با دست شروع به ورز دادن می کنیم تا خمیر دیگر به دست و ظرف نچسبد و حالت کشدار پیدا کند.
روی خمیر را کمی صاف می کنیم و کمی روغن روی سطح خمیر می ریزیم و با دست آن را پخش می کنیم و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت 1 ساعت در جایی گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود و به اصطلاح ور بیاید.
پس از آماده دشدن خمیر آن را به 10 قسمت تقسیم می کنیم و سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روشن می کنیم و روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.کف آن آرد به صورت پخش می ریزیم و یا کف آن کاغذ روغنی قرار می گذاریم
و هر قسمت از خمیر را به صورت چانه در می آوریم و روی سینی فر با فاصله قرار می دهیم و تخم مرغ باقیمانده را می شکنیم و زرده را از سفیده جدا می کنیم و زرده را در کاسه ای می ریزیم و با چنگال خوب هم می زنیم و با قلمو داخل زرده تخم مرغ می زنیم
و روی چانه ها می کشیم و کمی کنجد روی چانه ها می ریزیم و 10 الی 15 دقیقه به آن ها استراحت می دهیم و بعد سینی فر را داخل فر می گذاریم و به مدت 15 دقیقه اجازه می دهیم تا نان ها طلایی و آماده شوند.
سینی فر را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا نان همبرگرها کمی خنک شوند و آن ها را از داخل سینی بر می داریم و در سبد نان می چینیم.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.