طرز تهیه ماهی کباب بندری
طرز تهیه ماهی کباب بندری
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی بندری می توانید برای ۴ نفر ماهی کباب بندری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ماهی کباب بندری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم ماهی کباب بندری
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- فیله ماهی ۱ کیلوگرم
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه ۶ قاشق غذاخوری
- نمک ، زعفران و فلفل قرمز به اندازه کافی
طرز تهیه ماهی کباب بندری
برای تهیه ماهی کباب بندری خوشمزه ابتدا ماهی را تمیز پاک می کنیم و شکم آن ها را خالی می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت فیله ای خرد می کنیم و پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیمو آب آن را کاملا می گیریم و خود پیازها را کنار می گذاریم و آب آن را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و آبلیمو تازه،زعفران دم کرده،فلفل قرمز و کمی نمک داخل کاسه می ریزیم و خوب با قاشق مواد را مخلوط می کنیم
و فیله ماهی ها را آرام داخل کاسه قرار می دهیم و فیله ها را به مواد داخل کاسه کاملا آغشته می کنیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا طعم دار شوند. سپس زغال ها را داخل منقل می ریزیم
و همگی آن ها را روشن می کنیم.ماهی کباب بندری را بهتر است با زغال آماده کنید چون طعم بسیار مطلوبی به شما می دهید.منقل که آماده شد فیله های ماهی را داخل توری کباب ماهی قرار می دهیم و روی منقل می گذاریم تا کباب شوند.
یک طرف ماهی ها که کباب شد توری را می چرخانیم تا طرف دیگر ماهی ها نیز کباب شود.ماهی کباب بندری را از داخل توری بیرون می آوریم و در دیس می چینیم و با برش های لیمو تازه تزئین می کنیم و با پلو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.