Monday, September 30, 2019

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری خوشمزه , دستور پخت ماهی کباب بندری تند و مجلسی, xvc jidi lhid fhf fknvd
طرز تهیه ماهی کباب بندری
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی بندری می توانید برای ۴ نفر ماهی کباب بندری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ماهی کباب بندری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم ماهی کباب بندری

دستور پخت ماهی کباب بندری

طرز تهیه ماهی کباب بندری

برای تهیه ماهی کباب بندری خوشمزه ابتدا ماهی را تمیز پاک می کنیم و شکم آن ها را خالی می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت فیله ای خرد می کنیم و پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم
و آب آن را کاملا می گیریم و خود پیازها را کنار می گذاریم و آب آن را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم و آبلیمو تازه،زعفران دم کرده،فلفل قرمز و کمی نمک داخل کاسه می ریزیم و خوب با قاشق مواد را مخلوط می کنیم
و فیله ماهی ها را آرام داخل کاسه قرار می دهیم و فیله ها را به مواد داخل کاسه کاملا آغشته می کنیم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا طعم دار شوند. سپس زغال ها را داخل منقل می ریزیم
و همگی آن ها را روشن می کنیم.ماهی کباب بندری را بهتر است با زغال آماده کنید چون طعم بسیار مطلوبی به شما می دهید.منقل که آماده شد فیله های ماهی را داخل توری کباب ماهی قرار می دهیم و روی منقل می گذاریم تا کباب شوند.
یک طرف ماهی ها که کباب شد توری را می چرخانیم تا طرف دیگر ماهی ها نیز کباب شود.ماهی کباب بندری را از داخل توری بیرون می آوریم و در دیس می چینیم و با برش های لیمو تازه تزئین می کنیم و با پلو نوش جان کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.