Tuesday, September 17, 2019

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری در فر , دستور پخت گل کلم سوخاری خوشمزه , xvc jidi g gl s ohvd
طرز تهیه گل کلم سوخاری
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فست فودی می توانید برای ۴ نفر گل کلم سوخاری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری گل کلم سوخاری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم گل کلم سوخاری

  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • گل کلم نصف گل کلم متوسط
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع ، نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت گل کلم سوخاری

طرز تهیه گل کلم سوخاری

برای تهیه گل کلم سوخاری فوری ابتدا گل کلم را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا اب اضافه آن ها کاملا خارج شود و روی تخته اشپزخانه درقطعات بزرگ ان ها را خرد می کنیم و داخل قابلمه ای تا نصف آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قابلمه را قرار می دهیم
تا آب زودتر به جوش بیاید و و کمی نمک داخل اب می ریزیم.زمانیکه آب در حال جوشیدن بود کلم ها را داخل آب می ریزیم و قابلمه را از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم و 1 دقیقه که کلم ها داخل آب بودند آن ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم
و در آبکشی می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود
سپس در کاسه ای آرد نخودچی،پودر سیر،پودر زنجبیل،بکینگ پودر،فلفل سیاه و کمی نمک می ریزیم و همگی مواد را با هم مخلوط می کنیم و کم کم کمی آب گرم به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیری رقیق بدست بیاوریم.
در قابلمه ای کوچک ترجیحا با عمق زیاد روغن شناور می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود و گل کلم ها را اول داخل خمیر قرار می دهیم تا کاملا آغشته به مواد خمیر شود و بعد داخل روغن داغ شده قرار می دهیم تا سرخ شوند.
پس از اینکه کلم ها سرخ شدند آن ها را از داخل روغن بیرون می آوریم و در توری می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خرج شود همگی کلم ها که سرخ شدن در ظرف مورد نظر آن ها را می ریزیم و با سس کچاپ نوش جان کنید
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.