طرز تهیه سوپ سیر خوشمزه و مجلسی برای سرماخودگی
طرز تهیه سوپ سیر
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ سیر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ سیر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سوپ سیر
- پیاز 2 عدد
- سیر 10 عدد
- آب مرغ 4 لیوان
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- سرکه ۱ قاشق سوپخوری
- آرد گندم 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ سیر
برای تهیه سوپ سیر خوشمزه ابتدا پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت سوپ تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیمو سیرو پیازهای خرد شده را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا سیر و پیاز ها طلایی رنگ شوند و آرد را کم کم داخل قابلمه می ریزیم و مداوم تفت می دهیم به مدت 2 دقیقه و بعد سرکه،فلفل سیاه،نمک،4 لیوان آب مرغ داخل قابلمه می ریزیم
و می گذاریم تا سوپ به جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم و می گذاریم تا 30 الی 45 دقیقه سوپ بپزد. سپس زرده های تخم مرغ را داخل سوپ می اندازیم و بلافاصله با همزن سوپ را هم می زنیم تا زرده در سوپ یکدست شود
و نپزد بلکه با مواد سوپ یکدست شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم و سوپ سیر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با انواع سبزیجات مانند جعفری تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.