خواص و مضرات تخم کتان
خواص و مضرات تخم کتان
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات تخم کتان را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص تخم کتان و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های تخم کتان
سم زدایی روده
تخم کتان یکی از سبزیهای مؤثر می باشد که دارای محتوای لزج بوده که ژلی است. تخم کتان نوعی فیبر محلول را تشکیل میدهد. این ژل در حفظ سلامت روده بزرگ نقش بسیار زیادی دارد.کاهش وزن و لاغری
شما میتوانید از تخم کتان بهعنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید. احساس کاهش گرسنگی بهاحتمال خیلی زیاد ناشی از محتوای فیبر محلول در دانههای کتان می باشد که باعث کاهش درد معده شده و تخم کتان هورمونها را تحریک کرده و اشتها را کنترل میکند که این امر باعث ایجاد حس سیری در بدن می شود. رژیم غذایی تخم کتان ممکن است با فرونشاندن گرسنگی و افزایش احساس سیری به کاهش وزن کمک کند.کاهش حساسیت پوست
تحقیقات نشان میدهد که روغن تخم کتان باعث کاهش چشمگیری در مشکلات مربوط به حساسیت پوستی میشود و این کار را از طریق کاهش خشکی و سفتی پوست و افزایش آب انجام می دهد.درمان عفونت قارچی
پلیفنولهای لیگنان از رشد پروبیوتیکها در رودهها حمایت میکنند و این کار ممکن است مخمر و کاندیدای موجود در بدن را که مسئول بوجود آمدن عفونت های قارچی هستند را از بین ببرد.کاهش علائم یائسگی
تحقیقات نشان می دهد تخم کتان مزایای بسیار زیادی برای زنان یائسه دارد. تخم کتان بهعنوان روشی جایگزین برای درمان عدم تعادل هورمونی در خانمها میباشد. تخم کتان به دلیل متعادل کردن استروژن ممکن است به کاهش خطر پوکی استخوان در زنان کمک کند. زنان یائسه میتوانند برای سلامت هورمونی و سلامت استخوان های خود از تخم کتان استفاده کنند.افزایش رشد مو
تخم کتان سرشار از مواد مغذی می باشد که باعث رشد مو میشود. استفاده از ژل تخم کتان بر روی موی وز و خشک بهترین درمان برای ارائه رطوبت لازم به مو میباشد. این ژل میتواند دو برابر ژل های معمولی بر روی مو تاثیرگذار بوده و بهسرعت خشک شود.کاهش فشار خون
تحقیقات انجامشده در مورد تخم کتان نیز توانایی طبیعی آن را در کاهش فشار خون نشان میدهد. کاهش چهل و یک درصدی فشارخون میتواند خطر مرگ ناشی از سکته قلبی را تا ده درصد کاهش دهد.کنترل قند خون
دیابت نوع دوم یکی از مشکلات بزرگ در سراسر جهان می باشد که به دلیل ناتوانی در ترشح انسولین یا مقاومت در برابر آن ایجاد می شود. تخم کتان به دلیل داشتن فیبر محلول میتواند کاهش قند خون را به دنبال داشته باشد تحقیقات نشان میدهد که فیبر باعث کاهش قند خون می شود.درخشان کننده پوست
یکی از خواص بینظیر تخم کتان ترمیم سلولهای پوست می باشد. این دانه های قدرتمند بدلیل داشتن اسیدهای چرب امگا سه و لیگنان میتواند پوست را روشنتر و درخشانتر کند.کاهش گر گرفتگی
تخم کتان برای گرگرفتگی های زنان در دوران یائسگی مفید است چرا که از لیگنان تشکیل شده است که میتواند بهعنوان جایگزینی برای درمان هورمونی باشد.عوارض و زیان های تخم کتان
دوران بارداری
در دوران بارداری به زنان باردار توصیه میشود که تخم کتان را مصرف نکنند چرا که باعث اثرات منفی در بدن شده و شیردهی را با مشکل مواجه میکند.منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.