بهترین روش پخت خورشت هلو یک خورشت تابستانی
طرز تهیه خورش هلو
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش هلو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش هلو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم خورش هلو
- آلو بخارا ۶ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- هلوی متوسط ۴ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- شکر یک قاشق مرباخوری
- آرد گندم ۱ قاشق سوپخوری
- آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری
- گوشت مرغ ۸۰۰ گرم یا ۴ تکه ران و سینه
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش هلو
برای تهیه خورش هلو مجلسی ابتدا تکه های مرغ را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد قلمو را داخل روغن می زنیم و روی تکه های مرغ می کشیم به طوری که تمام نقاط مرغ ها آغشته به روغن شودو بعد روی مرغ ها کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم و داخل ظرفی قرار می دهیم و درب آن را می بندیم و به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت خورشت تدارک دیده ایم
کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازها را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم و ظرف حاوی مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم
و تکه های مرغ را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و بعد 4 الی 5 لیوان آب جوش داخل قابلمه می ریزیم و درب آن را می گذاریم و اجازه می دهیم تا مرغ ها به مرور زمان پخته شوند. پس از گذشت 45 دقیقه از زمان پخت
تکه های مرغ زعفران دم کرده،آبلیمو،شکر را به خورشت اضافه می کنیم.آلو بخارا ها را داخل کاسه ای کی گذاریم و آب روی آن ها می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مدت 15 دقیقه خیس بخورند. آرد را در نصف لیوان آب جوش کم کم می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم
تا در آب حل شود و بعد به خورشت می افزاییم و آب داخل کاسه محتوی آلو بخاراها را خالی می کنیم و آن ها را به خورشت اضافه می کنیم.هلوها را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن ها را بیرون می آوریم و آن ها به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم
و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هلوها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و به خورشت اضافه می کنیم.زمانیکه خورشت جاافتاد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و خورشت هلو را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.