طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ
طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی شمالی می توانید برای ۴ نفر کباب کوبیده دو رنگ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب کوبیده دو رنگ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کباب کوبیده دو رنگ
- پیاز بزرگ ۲ عدد
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- دنبه گوسفندی ۵۰ گرم
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- زعفران دم کرده به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ
برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با دنبه گوسفند دو مرتبه چرخ می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و ۱ عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و کنار می گذاریمو پیاز رنده شده را به کاسه محتوی گوشت مرغ و دنبه اضافه می کنیم و زعفران دم کرده ،زردچوبه ،فلفل سیاه و کمی نمک روی گوشت می پاشیم و خوب مخلوط می کنیم تا همه نقاط گوشت طعم دار شود و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم
و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد گوشت گوسفندی را نیز دو بار چرخ می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و پیاز باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و آب آن را محکم می گیریم و به گوشت اضافه می کنیم
و پیاز رنده شده را کنار می گذاریم(می توانید برای انواع غذاها از آن استفاده کنید) و کمی زعفران دم کرده،فلفل و نمک روی گوشت می پاشیم و خوب گوشت را ورز می دهیم تا همه نقاط آن طعم دار شود و بعد روی کاسه را سلفون می کشیم
و داخل یخچال به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا مایه کباب منسجم شود. سپس کاسه گوشت ها را از یخچال بیرون می آوریم و یک کاسه آب سرد کنار دستمان قرار می دهیم و دستها را با آب تر می کنیم و کمی از مایه کباب مرغ بر می داریم و تا نصف سیخ را پر می کنیم
و نصف دیگر سیخ را از مایه کباب گوشت قرمز بر می داریم و به سیخ می کشیم تا سیخ پر شود و می توانید هر مدلی که تمایل دارید کباب ها را به سیخ بکشید.مایه کباب ها را که به سیخ کشیدیم سیخ ها را در سینی قرار می دهیم و به مدت ۱ ساعت دیگر داخل یخچال قرار می دهیم.
پس از گذشت ۱ ساعت از منسجم شدن گوشت ها داخل یخچال،منقل یا کباب پز را آماده می کنیم و همگی زغال ها را را روشن می کنیم و سیخ کباب ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و روی منقل یا کباب پز قرار می دهیم تا کمی خودشان را بگیرند
و بعد سیخ ها را می چرخانیم تا طرف دیگر کباب ها نیز کباب شود.در مراحل آخر پخت کباب ها گوجه فرنگی ها را نیز از وسط نصف می کنیم و به سیخ می کشیم و کباب می کنیم.کباب کوبیده دو رنگ را همراه با گوجه فرنگی و نان یا پلو نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.