طرز تهیه خورش خلال خوشمزه و مجلسی کرمانشاهی
طرز تهیه خورش خلال
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی کرمانشاهی می توانید برای ۴ نفر خورش خلال تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش خلال تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم خورش خلال
- پیاز ۱ عدد
- زعفران ۱ لیوان
- چوب دارچین ۱ تکه
- زرشک سیاه ۱ لیوان
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
- خلال بادام درشت ۱۵۰ گرم
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش خلال
برای تهیه خورش خلال کرمانشاهی ابتدا گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و در اندازه های 3 سانتی متر به صورت مکعبی خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته اشپزخانه نگینی خرد می کنیمو در قابلمه ای که برای پخت خورشت تدارک دیده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و گوشت های خرد شده را اضافه می کنیم
و تفت می دهیم تا رنگ آن ها کاملا تغییر کند و کمی زردچوبه روی گوشت ها می پاشیم و رب گوجه فرنگی را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و 4 لیوان آب روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و ابتدا حرارت را زیاد می کنیم
تا آب داخب قابلمه به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان گوشت ها پخته شوند. خلال بادام ها را درکاسه ای می ریزیم و تا سطح آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا 10 دقیقه خیس بخورند و نرم شوند
و داخل لیوان زعفران دم کرده می ریزیم.(آب زعفران باید زیاد باشد نه خود زعفران دم کرده تا خلال ها راحت در آن جا شوند)زمانیکه گوشت خورشت پخت و مقدار کمی آب داخل خورشت باقی مانده بود خلال بادام و زعفران را به خورشت اضافه می کنیم
و چوب دارچین را نیز بلافاصله می افزاییم و اگر آب خورشت بسیار کم بود کمی آب جوش به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت با حرارت ملایم 30 دقیقه دیگر بپزد. پس از گذشت 30 دقیقه در تابه ای کوچک کره را قرار می دهیم و روی حرارت کم می گذاریم تا نرم شود
و زرشک شسته شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و سریع به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه دیگر خورشت جابیافتد و پس از پخت کامل خورشت چوب دارچین را از داخل خورشت بیرون می آوریم و خورشت خلال را در ظرف می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.