Saturday, September 21, 2019

خواص و مضرات میگو

خواص و مضرات میگو

خواص و مضرات میگو , عوارض و زیان های میگو , فواید و خاصیت های میگو , o hw ld
خواص و مضرات میگو
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات میگو را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص میگو و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های میگو

کاهش وزن و لاغری

میگو به دلیل داشتن کربوهیدرات، پروتئین، چربی، منیزیم و زینک برای کاهش وزن بسیار مؤثر می باشد. منیزیم و زینک موجود در میگو می‌تواند سطح هورمون لپتین در بدن را افزایش دهد. لپتین باعث تعادل اشتها شده و انرژی بدن را افزایش می‌دهد.

سلامت چشم‌

میگو برای حفظ سلامت چشم‌ها بسیار مفید می باشد چرا که دارای استاگزانتین است که برای کاهش تاثیر اشعه‌های آفتاب بر چشم بسیار مفید می باشد.

درمان کم کاری تیروئید

میگو به دلیل داشتن مس فراوان می‌تواند کم‌کاری تیروئید را درمان کند. کسانی که به این عارضه مبتلا هستند می توانند از میگو کمک بگیرند.

پیگشیری از پیری زودرس

این خوراکی دریایی حاوی کاروتنوئید می باشد که برای سلامت پوست مفید بوده و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

درمان کم‌خونی

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد کسانی که در رژیم غذایی خود از میگو استفاده می‌کنند کمتر دچار کم‌خونی می‌شوند. میگو بیست و یک درصد ویتامین ب دوازده دارد که در تولید سلول‌های قرمز خون و جلوگیری از کم‌خونی بسیار مؤثر است.

پیشگیری از سرطان پروستات

بدن انسان به‌صورت روزانه به 48 درصد سلنیوم نیاز دارد، کمبود سلنیوم باعث ایجاد انواع سرطان ازجمله سرطان پروستات می‌شود. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد ترکیبات سولفورافان و سلنیوم باعث افزایش توان سیستم ایمنی بدن می شود.

افزایش انرژی بدن

اگر میگو را به‌صورت منظم مصرف کنید و در رژیم غذایی خود قرار دهید انرژی شما افزایش پیدا می‌کند، چراکه میگو سرشار از آهن بوده و برای افزایش انرژی مؤثر است.

تقویت استخوان‌ ها

کلسیم و فسفر دو عنصر مهم در میگو می باشد که در ساخت استخوان‌ها و استحکام دندان‌ها مؤثر است. سفارش شده است که میگو را با پوست مصرف کنید چرا که حاوی گلوکوزامین بوده که برای ساخت غضروف مؤثر می باشد.

خواص ضد افسردگی

در میگو اسیدهای چرب ضروری و امگا سه وجود دارد که باعث جلوگیری از افسردگی شده و خلق و خو را بهبود می‌بخشد.

خاصیت ضد التهابی

تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد میگو دارای موادی مانند استاگزانتین و سلنیوم بوده که می‌تواند به‌‌عنوان عامل ضد التهاب استفاده شود. استاگزانتین موجود در میگو برای جلوگیری و درمان التهاب بسیار مؤثر است.
عوارض و زیان های میگو

مسمومیت غذایی

سعی کنید میگو رو به اندازه مصرف کنید، مصرف بیش از اندازه‌ای میگو باعث ایجاد مسمومیت جیوه می شود چرا که میگو دارای سطوح متفاوتی از جیوه است.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.