طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سالم می توانید برای ۴ نفر سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ گوجه فرنگی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سوپ گوجه فرنگی
- پیاز ۱ عدد
- کره ۵۰ گرم
- آب گوشت ۱ لیتر
- گوجه فرنگی ۸ عدد
- آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و جعفری به اندازه کافی
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی خوشمزه ابتدا قابلمه ای متناسب با مقدار گوجه فرنگی ها انتخاب می کنیم و تا نصف قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید.گوجه فرنگی ها را می شوییم و زمانیکه آب در حال جوشیدن بودگوجه فرنگی ها را آرام داخل آب قرار می دهیم تا به مدت 3 دقیقه در آب جوش بمانند و بعد از گذشت 3 دقیقه آن ها را از داخل آب جوش بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست روی گوجه فرنگی ها را آرام می گیریم
و روی تخته آشپزخانه آن ها را قرار می دهیم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و داخل پارچ میکسر می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم. سپس پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کره را داخل قابلمه ای قرار می دهیم
و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره ذوب شود و پیاز را داخل قابلمه می ریزیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا طلایی شود و کم کم آرد را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ آرد تغییر کند و کرمی رنگ شود و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم
و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و پوره گوجه فرنگی را داخل قابلمه می ریزیم و آب گوشت را نیز به مواد می افزاییم و صبر می کنیم تا سوپ به جوش بیاید و آن وقت کمی نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم
و می گذاریم تا سوپ جابیافتد.در آخرین لحظات می توانیم کمی جعفری خرد شده نیز داخل سوپ بریزیم و 5 دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر داریم.سوپ گوجه فرنگی را در کاسه ای می ریزیم و با جعفری خرد شده تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.