طرز تهیه سیر ترشی
طرز تهیه سیر ترشی
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه کوچک سیر ترشی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سیر ترشی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه کوچک
مواد لازم سیر ترشی
دستور تهیه سیر ترشیطرز تهیه سیر ترشی
برای تهیه سیر ترشی شمالی ابتدا ساقه های اضافی سیرها را با چاقو می گیریم و بعد آن ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه شان خارج شود و بعد پارچه ای پهن می کنیم و سیرها را روی پارچه با فاصله قرار می دهیمو اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند چون اگر نم یا رطوبتی در سیرها مانده باشد باعث کپک زدن سیرترشی می شود.ترخون ها را همان طور با ساقه به همراه فلفل ها می شوییم و روی پارچه کنار سیرها قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند.
سپس شیشه ای که برای سیرترشی آماده کرده ایم را می آوریم و سیرهای خشک شده را لایه لایه داخل آن می ریزیم و لابه لای ریختن سیرها ترخون و فلفل ها را نیز قرار می دهیم و کمی نمک داخل شیشه می ریزیم و سرکه را نیز روی سیرها می ریزیم
تا کاملا روی سیرها با سرکه پوشیده شود و درب شیشه را محکم می بندیم(درب شیشه باید فلزی یا آلومینیومی باشد و پلاستیکی نباید باشد) و داخل قابلمه ای بزرگ که شیشه داخل ان کاملا جا شود آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم
تا آب به جوش بیاید و شیشه سیر ترشی را بر عکس داخل آب در حال جوش قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بماند و بعد حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب به مرور زمان خنک شود و بعد شیشه سیرترشی را از داخل قابلمه بیرون می آوریم
و در جای خشک و خنک به مدت ۱ سال نگهداری می کنیم.اگر بخواهید سیرترشی را سریع اماده کنید سرکه را داخل قابلمه ای می ریزید و روی حرارت قرار می دهید و کمی نمک به آن اضافه می کنید و سیرهای خشک شده را داخل سرکه می ریزیم
و اجازه می دهیم تا نرم شوند و بعد حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سیرها و سرکه خنک شوند و بعد در شیشه می ریزید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.