طرز تهیه سالاد سزار
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از انواع سالادهای مجلسی و لاکچری است که به عنوان یک سالاد بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود. اصالت این سالاد شیک متعلق به کشور ایتالیا می باشد و با روش ها و مواد غذایی متنوعی در سراسر جهان تهیه می شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایتالیایی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد سزار تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم سالاد سزار
- سیر ۳ حبه
- کاهو ۱ عدد
- فیله مرغ ۸ عدد
- نان تست ۲ عدد
- لیمو ترش ۱ عدد
- روغن زیتون ¼ فنجان
- سس مایونز ¾ فنجان
- خردل ۱ قاشق چایخوری
- پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد سزار
برای تهیه سالاد سزار ایتالیایی ابتدا در قابلمه ای متوسط تا نصفه آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید. ۱عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و زمان جوش آمدن آب داخل قابلمه می اندازیمو بلافاصله فیله های مرغ را نیز داخل آب قرار می دهیم و کمی زردچوبه نیز اضافه می کنیم(پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی فیله ها است) و درب قابلمه را می گذاریم تا ۳۰ دقیقه خوب فیله ها پخته شوند.۱ عدد از سیرها را پوست می گیریم و می شوییم
و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را در پیاله ای می گیریم و هسته های آن را بیرون می آوریم و به همراه سس مایونز،سس خردل،۲ قاشق پنیر پارمیزان و کمی نمک،فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم
و همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و کاسه محتوی سس را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود. سپس به فیله ها سر می زنیم و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و فیله ها را داخل صافی قرار می دهیم
تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه فیله ها را به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم و کنار می گذاریم.البته مرغ را نیز می توانید به جای آبپز کردن در تابه های رژیمی گریل کنید تا هم پخته شوند و هم ظاهر زیباتری به سالاد شما بدهد.
بعد نان تست ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و تابه ای روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود
و سیر رنده شده را داخل تابه می ریزیم تا طلایی شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم و بلافاصله تا تابه داغ است نان تست های خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا طعم و مزه سیر و روغن زیتون را به خود بگیرد و کاملا با روغن آغشته شود.
کاهو ها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه آن ها را در اندازه متوسط خرد می کنیم و داخل کاسه ای که سالاد را در آن سرو می خواهیم کنیم می ریزیم و سس سالاد را از یخچال بیرون می آوریم
و کمی روی کاهو ها می ریزیم و کاهوها را زیر و رو می کنیم و نان تست های تفت داده را روی کاهوها می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را نیز اضافه می کنیم و پودر گردو ها را نیز روی سالاد می ریزیم و مرغ های گریل شده یا آبپز خرد شده را نیز روی سالاد می ریزیم و باقی سس را روی سالاد به صورت پخش می ریزیم و سالاد سزار را نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.