Thursday, October 3, 2019

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی فوری با شکر , دستور ترشی کلم قرمز با سرکه سیب خانم گلاور , xvc jidi jvad gl rvlc
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه گوچک ترشی کلم قرمز تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی کلم قرمز تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه کوچک

مواد لازم ترشی کلم قرمز

  • کلم قرمز ۵۰۰ گرم
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز به اندازه کافی
دستور تهیه ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

برای تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی ابتدا کلم قرمز را باز می کنیم و می شوییم و در آبکش قزاز می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و خشک شوند و آن وقت روی تخته آشپزخانه کلم ها را قرار می دهیم و به صورت نوارهایی بلاند و باریک خرد می کنیم
و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و کلم ها را زیر و رو می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه به کلم ها استراحت می دهیم. سپس در شیشه کاملا خشک که برای ترشی در نظر گرفته ایم کلم ها را می ریزیم
و روی آن ها سرکه به حدی می ریزیم که روی کلم ها کاملا پوشیده شود و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا در شیشه ترشی نفوذ نکند و به مدت ۱ هفته در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم تا ترشی کلم قرمز ما آماده شود.
هر چه جای ترشی کلم قرمز خنک تر باشد رنگ و کیفیت ترشی بهتر خواهد شد.اگر تمایل داشتید ترشی را زودتر آماده کنید تا بتوانید سریع تر مصرف کنید،زمانیکه کلم ها را خرد کردید داخل قابلمه ای بریزید و روی آن سرکه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد
و بعد از روی حرارت بر دارید و اجازه بدهید تا خنک شود و بعد در شیشه کاملا خشک بریزید و در یخچال قرار دهید و هر زمان خواستید از آن استفاده کنید،هر چند که کیفیت اولیه مدل اول تهیه ترشی را نخواهید داشت.برای درست کردن ترشی کلم قرمز سریع باید از کلم تازه استفاده کنید.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.