Thursday, October 10, 2019

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رستورانی مخلوط , دستور پخت زرشک پلو با مرغ و هویج دونفره ریش ریش , xvc jidi cva g fh lvy
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای مجلسی و پر طرفدار ایرانی است که در دسته بندی غذاهای پلویی قرار می گیرد. زرشک پلو با مرغ مانند غذاهایی مثل کباب کوبیده در میان ایرانیان به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم شناخته می شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ایرانی می توانید برای ۴ نفر زرشک پلو با مرغ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری زرشک پلو با مرغ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم زرشک پلو با مرغ

دستور پخت زرشک پلو با مرغ

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم متناسب با قابلمه قرار می دهیم و  پیازها را داخل روغن می ریزیم
و کمی تفت می دهیم و بلافاصله تکه های مرغ را داخل پیازها می چینیم و کمی زردچوبه و نمک روی پیازها و مرغ ها می ریزیم و مداوم تکه های مرغ و پیازها را تفت می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه تا همه نقاط مرغ ها پخته و طعم دار شود
و بعد متناسب با ذائقه تان که تمایل دارید مرغ تان آب دار باشد یا سس غلیظ ۴ الی ۵ لیوان آب روی مرغ ها می ریزیم و اجازه می دهیم تا ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند و آب مرغ به نصف برسد و در تابه ای کوچک ا قاشق غذاخوری روغن می ریزیم
و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و ۱ قاشق غذاخوری لیمو به آن اضافه می کنیم
و خوب تفت می دهیم(به هیچ عنوان گلاب و لیمو بیشتر از مقدار اشاره شده اضافه نکنید) و به مرغ پخته شده اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد و جابیفتد و از روی حرارت مرغ را بر می داریم.
سپس برای پخت برنج ابتدا در قابلمه ای ۶لیوان آب می ریزیم و کمی نمک به آن می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا با حرارت زیاد آب سریع تر جوش بیاید.برنج را پاک می کنیم و چندین مرتبه می شوییم تا آب آن شفاف شود
و زمانیکه آب در حال جوشیدن بود آب برنج را خالی می کنیم و داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و برنج را هم می زنیم و اجازه می دهیم تا ۶ الی ۷ دقیقه بپزد و بعد دانه ای از برنج را لای دندان تست می کنیم اگر اطراف برنج نرم بود
ولی مغز آن سفت بود برنج را آبکش می کنیم  و قابلمه را می شوییم و روی حرارت قرار می دهیم تا خشک شود و کف آن روغن می ریزیم و اگر تمایل داشتید ته دیگ نان یا سیب زمینی کف آن می چینید و برنج را با کفگیر کم کم داخل قابلمه می ریزیم
و درب آن را می گذاریم و اول حرارت را زیاد می کنیم تا بخار داخل قابلمه بپیچد و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا برنج بپزد. سپس زرشک را پاک می کنیم و می شوییم و روی پارچه ای پهن می کنیم تا خشک شود و قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم
و ۱ قاشق غذاخوری روغن و کره را داخل تابه می ریزیم  و تا ذوب شود و زرشک و ۳ قاشق شکر و ۱ قاشق زعفران دم کرده و ۱ قاشق گلاب به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را مداوم تفت می دهیم تا دانه های شکر حل شود و حرارت را خاموش می کنیم
و نیاز نیست حتما چون مایع کمی شل شده (به خاطر اضافه کردن گلاب) تبخیر شود چون خودش باعث طعم خوشی در زرشک پلو می شود و اصلا نباید حتما زرشک ها پف کنند و سیاه و سفت شوند.سپس مقدار برنج مد نظرمان را در کاسه ای می ریزیم
و با ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری زعفران(متناسب با مقدار برنج) به آن اضافه می کنیم  و با قاشق خوب مخلوط می کنیم تا برنج کاملا با زعفران آغشته شود و بعد برنج زعفرانی را داخل قابلمه ای که زرشک را تفت داده ایم می ریزیم  و همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم
و اگر تمایل داشتید خلال پسته را نیز در این مرحله اضافه می کنیم  و پلو را در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با زرشک پلو تزئین می کنیم و مرغ آماده شده را کنار ظرف قرار می دهیم و کمی از سس غلیظ آن روی مرغ می ریزیم و نوش جان کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.