طرز تهیه جوجه کباب لاری
طرز تهیه جوجه کباب لاری
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب لاری تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری جوجه کباب لاری تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم جوجه کباب لاری
- پیاز متوسط ۲ عدد
- مرغ متوسط ۱ عدد
- لیمو ترش تازه ۳ عدد
- ماست پر چرب ۱ لیوان بزرگ
- پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز به اندازه کافی
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه جوجه کباب لاری
برای تهیه جوجه کباب لاری خانگی ابتدا مرغ را پاک میکنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه در اندازه های جوجه کبابی که تقریبا ۴ الی ۵ سانتیمتر می شود خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.پیازها را پوست می گیریم و می شوییمو حلقه حلقه خرد می کنیم و روی گوشت های خرد شده می ریزیم.لیموهای تازه را از وسط نصف می کنیم و آب آن ها را در کاسه ای بزرگ می گیریم و هسته های آن را خارج می کنیم و ماست،پاپریکا،فلفل قرمز،روغن زیتون،زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم
و تخم گشنیزها را خرد می کنیم و به لیمو اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب با همزن دستی مخلوط می کنیم و روی گوشت های خرد شده می ریزیم و دستکش در دست می کنیم و خوب گوشت ها را زیر و رو می کینم تا همه نقاط ان ها طعم دار شوند
و بعد روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۴ ساعت گوشت های مرغ مزه دار شوند. سپس کاسه محتوی گوشت ها را از یخچال بیرون می آوریم و به سیخ می کشیم و کباب پز یا منقل را آماده می کنیم و تمام زغال ها را روشن می کنیم
و سیخ ها را روی کباب پز یا منقل می چینیم و اازه می دهیم تا خودشان را بگیرند و بعد سیخ ها را می چرخانیم و اجازه می دهیم تا جوجه کباب ها کاملا مغز پخت شوند.جوجه کباب های لاری که آماده شدند در ظرف قرار می دهیم و با نان یا پلو نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.