Thursday, October 3, 2019

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور داخل بطری بازاری , دستور خیارشور صنعتی در خانه , xvc jidi odhva v
طرز تهیه خیار شور
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه متوسط خیار شور تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خیار شور تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه متوسط

مواد لازم خیار شور

دستور تهیه خیار شور

طرز تهیه خیار شور

برای تهیه خیار شور خانگی ابتدا خیارها را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و کاملا خشک شوند.شوید و ترخون ها را نیز همان طور با سافه هایشان تمیز با آب سرد می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند.
سرکه را داخل قابلمه ای می ریزیم و آب و نمک را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق آرام هم می زنیم تا نمک در سرکه حل شود و اجازه می دهیم تا سرکه به جوش بیاید. پس از جوش آمدن سرکه شعله را خاموش می کنیم
و قابلمه را کنار می گذاریم تا سرکه خنک شود.سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و می گذاریم تا خشک شوند.فلفل قرمز ها را نیز می شوییم و کنار می گذاریم تا خشک شوند.همگی مواد خیار شور باید کاملا خشک شده باشند چون باعت کپک زدن آن می شوند.
شیشه ای که برای خیارشور آماده کرده ایم (باید کاملا خشک باشد) را جلو دستمان قرار می دهیم و لایه لایه خیارها را داخل شیشه می چینیم و لابه لای خیارها فلفل سبزها و سیرها،شوید و ترخون و تخم گشنیزها قرار می دهیم تا همه نقاط ترشی کاملا طعم دار شود.
برای تردتر شدن خیار شور می توانید یک تکه زاج سفید نیز لابه لای خیارها قرار دهید. سپس ترکیب و آب و نمک و سرکه خنک شده را روی خیارشورها می ریزیم تا کاملا روی آن ها را سرکه بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند.
شیشه خیارشور را به مدت ۱ هفته در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم تا خیارشورها آماده مصرف شوند.بهتر است پس از اولین بار که درب شیشه خیارشور را باز می کنیم تا از آن مصرف کنیم دیگر شیشه را در یخچال بمی گذاریم.
منبع : parsisara.com

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.