طرز تهیه خورش کدو سبز
طرز تهیه خورش کدو سبز
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی رژیمی می توانید برای ۴ نفر خورش کدو سبز تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش کدو سبز تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش کدو سبز
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۳ حبه
- کدو سبز ۴ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع و آب لیمو ترش به اندازه کافی
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش کدو سبز
برای تهیه خورش کدو سبز مجلسی ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس به همراه مقداری روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت دهید. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سیر و پیاز خوب سرخ شوند.در مرحله بعدی گوشت گوسفندی را به صورت خورشتی ( مانند خورش قیمه ) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. گوشت را خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهید ، سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه فرنگی نیز سرخ شود.
در مرحلهب عدی ۳ تا ۴ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد. در حین اماده شدن گوشت کدو ها را از وسط به صورت طولی نصف کنید سپس با کمی روغن در یک تابه تفت دهید تا کمی سرخ شوند.
سرخ کردن کدوها برای این است که حالت خود را درون خورش حفظ کنند پس نیز نیست انها را خیلی زیاد سرخ کنید. پس از اینکه گوشت خورش پخت گوجه فرنگی ها را از وسط برش بزنید و به همراه کدوها به خورش اضافه کنید.
در این مرحله می توانید نمک و فلفل سیاه خورش را هم اضافه کنید. اجازه دهید آب اضافی خورش تبخیر شود و خورش جا بیفتد سپس برای طعم دهی خورش کمی آب لیمو ترش یا آبغوره به ان اضافه کنید. در پایان خورش را به همراه برنج سرو نمایید.
نکات پخت خورش کدو سبز
خورش کدو سبز بدون گوشت
اگر گیاه خوار هستید یا به هر دلیل تمایل دارید خورش کدو سبز را بدون گوشت تهیه کنید می توانید گوشت خورشتی را از مواد لازم حذف کنید. مراحل پخت خورش تفاوتی ندارد و در صورتی که این خورشت را بدون گوشت طبخ کنید خیلی سریع آماده سرو می شود.البته شما می توانید برای دریافت پروتئین کافی از این خورش به جای گوشت گوسفندی از پروتئین های گیاهی مثل لوبیا قرمز ، لوبیا چیتی یا لپه استفاده کنید. البته خیلی افراد برای مجلسی تر شدن این خورش آنرا با ترکیب گوشت و لپه هم طبخ می کنند.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.