طرز تهیه مربای انجیر
طرز تهیه مربای انجیر
مربای انجیر یکی از انواع مرباهای اصیل و قدیمی ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود انجیر خواص بسیار نیز برای سلامتی بدن دارد. این مربای خوشمزه را مانند سایر مرباها می توانید به همراه کره ، خامه صبحانه و پنکیک صبحانه سرو کنید.
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه متوسط مربای انجیر تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربای انجیر تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه متوسط
مواد لازم مربای انجیر
- آب ۲ لیوان
- شکر ۷۵۰ گرم
- انجیر ۱ کیلوگرم
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مربای انجیر
برای تهیه مربا انجیر تازه ابتدا انجیرهای یکدست کوچک را تمیز می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و کنار می گذاریم.قابلمه ای متناسب با مقدار انجیرها آماده می کنیم و روی حرارت قرار می دهیمو آب و شکر را داخل آن می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و آرام با قاشق شکر را در آب حل می کنیم و زمانیکه آب به جوش آمد انجیرها را داخل شربت می ریزیم و ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا انجیرها بپزند و کاملا نرم شوند.
سپس گلاب و آبلیمو را به انجیرها اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد قابلمه مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا انجیر خنک شود.پس از سرد شدن مربا انجیر را در شیشه های کاملا خشک می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.نوش جان
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.