طرز تهیه سس مایونز
طرز تهیه سس مایونز
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه کوچک سس مایونز تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سس مایونز تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای یک شیشه کوچک
مواد لازم سس مایونز
- روغن مایع ۱ لیوان
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- شکر ۱ قاشق مرباخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- سرکه ۲ قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر خردل ¼ قاشق مرباخوری
- آب لیمو ترش ۲ قاشق مرباخوری
طرز تهیه سس مایونز
برای تهیه سس مایونز خانگی ابتدا زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم(حتما سفیده را کاملا از زرده بگیرید چون حتی یک ذره وجود سفیده باعث بریدن شدن سس می شود) و شکر،پودر خردل و نمک را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیمتا شکر و نمک در زرده کاملا حل شود و مایع یکدست شوند.بعد آبلیمو و سرکه را در پیاله ای می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم و نصف آن را کنار می گذاریم و نصف دیگر آن را کم کم به مخلوط زرده تخم مرغ می افزاییم و هم می زنیم.
سپس روغن مایع (بهترین گزیته روغن زیتون است) قطره قطره اضافه می کنیم و پیاپی هم می زنیم و زمانیکه نصف روغن را قطره قطره به مواد اضافه کردیم و سس خودش را گرفت باقیمانده مخلوط آبلیمو و سرکه را می افزاییم و مخلوط می کنیم
و مجددا با روغن رابه همان صورت قطره قطره به سس اضافه می کنیم و مداوم هم می زنیم تا روغن کاملا با سس مخلوط شود و سس غلیظ شود و خودش را بگیرد و آن وقت دیگر هم نمی زنیم و فلفل سیاه به هر اندازه که تمایل دارید روی سس می پاشیم
و آرام با قاشق سس را مخلوط می کنیم تا طعم فلفل به همه نقاط سس برسد و به مدت ۲ ساعت در دمای محیط می گذاریم تا سس بماند. پس از گذشت ۲ ساعت سس را در ظرف مورد نظر می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال قرار می دهیم.
بیشتر از ۱ هفته سس را نمی توانیم حتی در یخچال نگهداری کنیم چون سس مایونز خانگی مواد نگهدارنده ندارد.پس دقت کنید که سس مایونز را طی یک هفته مصرف کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.