Sunday, October 6, 2019

خواص و مضرات موسیر

خواص و مضرات موسیر

خواص و مضرات موسیر , عوارض و زیان های موسیر , فواید و خاصیت های موسیر , o hw l sdv
خواص و مضرات موسیر
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات موسیر را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص موسیر و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های موسیر

درمان سرماخوردگی

موسیر دارای ترکیبات گوگردی زیادی می‌باشد که دارای خاصیت ضد باکتری بوده و به‌‌عنوان یک آنتی‌بیوتیک طبیعی برای درمان سرماخوردگی، آنفولانزا و برونشیت عمل می کند. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که گل موسیر دارای خاصیت ضد التهابی و ضد آلرژی بوده و به‌‌عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی برای درمان حساسیت به کار می‌رود.

جوان سازی پوست

مقادیر زیادی گوگرد موجود در موسیر باعث شفافیت و جوان‌سازی پوست صورت می‌شود. شما می‌توانید مقداری موسیر خرد شده را در آب بخیسانید تا عصاره آن به دست بیاید و هر روز صبح آن را به‌صورت خود بمالید.

کاهش وزن و لاغری

شما می‌توانید با موسیر ذخیره‌های اضافی چربی در بدن را کاهش داده تا به وسیله این امر کاهش وزن را تجربه کنید.

کاهش قند خون

همان‌طورکه اشاره شد موسیر مانند دیگر اعضای خانواده یعنی سیر و پیاز دارای خاصیت ضد دیابتی می باشد. موسیر باعث افزایش تولید انسولین در بدن شده و به ‌این‌ترتیب کاهش قند خون در افراد دیابتی را شامل می شود. فیبر موجود در موسیر برای تنظیم قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دوم مؤثر است.

مناسب برای زنان باردار

مواد معدنی و ویتامین‌ها در موسیر به‌وفور یافت می‌شود که برای رشد طبیعی جنین و سلامت زنان مفید است. فولات موجود در موسیر برای زنان باردار و جلوگیری از نقص سیستم عصبی جنین بسیار کاربردی است.

کاهش چربی و کلسترول خون

ترکیبات فلاونوئیدی موجود در موسیر برای کاهش چربی و کلسترول خون مفید است. آلیسین و کورستین دو آنتی اکسیدان موجود در موسیر هستند که باعث کاهش فشارخون می شود. همچنین موسیر سرشار از پتاسیم بوده که برای کاهش فشار خون موثر است.

درمان شوره سر

برای درمان شوره سر می توانید از موسیر کمک بگیرید، آب یک لیموی ترش تازه را با آب موسیر و عسل ترکیب کرده و بر روی پوست سر خود بمالید. این کار را به مدت سی دقیقه انجام دهید و سپس با آب گرم و شامپو بشویید.

درمان نیش حشرات

از موسیر می‌‌توان برای درمان نیش حشرات کمک گرفت. گلبرگ های گل موسیر را برش بزنید و بر روی محل گزیدگی نیش حشرات قرار دهید.

سم زدایی کبد

موسیر دارای ترکیبات گوگردی زیادی می‌باشد که باعث بهبود جریان خون می‌شود و نقش مهمی در سم‌زدایی و پاک‌سازی بدن به‌ویژه کبد دارد.

مناسب برای کودکان

ویتامین سی، آ، فسفر و منیزیم در موسیر به‌وفور یافت می‌شود که برای سلامت استخوان‌ها و بهبود رشد نوزادان و کودکان مفید است.

کاهش ریزش مو

گوگرد موجود در موسیر باعث تقویت فولیکول‌های مو شده و به درمان ریزش مو کمک می‌کند. شما برای این امر می‌توانید مقداری موسیر خشک شده را در آب بخیسانید تا عصاره آن به دست آید. ترکیب بدست آمده را به موهای خود بمالید و پس از گذشت پانزده دقیقه با آب گرم و شامپو بشویید.
عوارض و زیان های موسیر

مشکلات گوارشی

بهتر است در مصرف موسیر زیاده‌روی نکنید چرا که زیاده‌روی در مصرف موسیر باعث رفلاکس معده و سوزش سر دل می شود. موسیر ممکن است علائم سندرم روده تحریک‌پذیر را تشدید کند پس اگر از بیماری‌های گوارشی رنج می‌برید بهتر است در مصرف موسیر احتیاط کنید.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.