طرز تهیه خورش لوبیا سبز
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش لوبیا سبز تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش لوبیا سبز تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم خورش لوبیا سبز
- سیر ۳ حبه
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
- روغن مایع به اندازه کافی
- گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
- آب لیمو ترش به اندازه کافی
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه خورش لوبیا سبز
برای تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی ابتدا گوشت را می شوییم و داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه می گذاریم و به صورت مکعب هایی در اندازه های ۳ الی ۴ سانتیمتر خرد می کنیم و کنار می گذاریم.پیاز و سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و قابلمه ای که برای تهیه خورشت تدارک دیده ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها و سیرهای خرد شده را داخل قابلمه می ریزیم
و تفت می دهیم تا سبک شوند و بعد کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم و گوشت های خرد شده را نیز به پیاز و سیر تفت داده اضافه می کنیم و همگی مواد داخل قابلمه را تفت می دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند و کمی سرخ شوند
و آن وقت ۶ الی ۷ لیوان آب ولرم روی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت بسیار ملایم گوشت ها پخته شوند. سپس سراغ لوبیا سبزها می رویم و آن ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود
و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را در اندازه های ۲ سانتیمتر خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و لوبیا سبزهای خرد شده را داخل تابه می ریزیم و بلافاصله کمی نمک روی آن ها می پاشیم و تفت می دهیم.
هر چه بیشتر لوبیا سبزها را تفت بدهیم آنها خوش رنگ تر می شوند.کمی که سرخ شدند آن ها را داخل قابلمه محتوی گوشت می ریزیم و کمی فلفل سیاه داخل خورشت می ریزیم و در قابلمه را می گذاریم تا لوبیا سبزها بپزند.
در تابه ای کوچک ۱ قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و مداوم ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و به خورشت اضافه می کنیم و کمی آبلیمو نیز به خورشت می افزاییم
و اجازه می دهیم تا مواد خورشت کاملا بپزد. پس از اینکه آب خورشت غلیظ شد و گوشت و لوبیا سبزها کاملا پخته شدند خورشت ما آماده شده است.طعم خورشت را می چشیم و اگر نیاز به آبلیمو یا نمک داشت به آن اضافه می کنیم
و ۵ دقیقه بعد قابلمه خورشت را از روی حرارت بر می داریم و خورشت لوبیا سبز را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو میل کنید.البته می توانید در کنار این خورشت کمی سیب زمینی نیز سرخ کنید و کنار ظرف خورشت بریزید و نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.