طرز تهیه ترشی گل کلم
طرز تهیه ترشی گل کلم
ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش ها و مواد متنوعی تهیه می شود. در بعضی شهرها این ترشی را فقط با گل کلم تهیه می کنند اما به طور معمول با مواد بیشتری تهیه می شود.
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید یک شیشه متوسط ترشی گل کلم تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی گل کلم تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم ترشی گل کلم
- هویج ۵۰۰ گرم
- گل کلم ۱ عدد
- فلفل سبز تند ۵ عدد
- سیب زمینی ترشی ۵۰۰ گرم
- نمک ، گلپر ، ترخون و سرکه به اندازه کافی
طرز تهیه ترشی گل کلم
برای تهیه ترشی گل کلم مجلسی ابتدا گل کلم را می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود و هویج و سیب زمینی ترشی را پوست می گیریم و می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شودو بعد روی تخته آشپزخانه هویج ها را قرار می دهیم و به صورت حلقه حلقه خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و سیب زمینی ترشی را نیز به صورت مکعبی خرد می کنیم و به هویج اضافه می کنیم.گل کلم را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم
و به هر صورتی که تمایل دارید خرد کنید اما یک اصل که باید رعایت شود این است که کلم ها را نه خیلی ریز خرد کنید و نه خیلی درشت بلکه متناسب با هویج و سیب زمینی ترشی آن را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.ترخون تازه را پاک می کنیم و می شوییم
و روی تخته آشپزخانه کمی خرد می کنیم(بهتر است ترخون ها را خیلی خرد نکنید) و ظرفی که ترشی را در آن می خواهیم بریزیم و مواد را مخلوط کنیم را جلوی دستمان قرار می دهیم و مواد ترشی را داخل آن می ریزیم و خوب زیر و رو می کنیم
تا کاملا هویج و کلم و سیب زمینی در همه جای ترشی به یک اندازه باشد و کمی گلپر نیز روی مواد می پاشیم و همه مواد را خوب مخلوط می کنیم و داخل شیشه ای کاملا خشک می ریزیم و لابه لای مواد ترشی فلفل سبزها را نیز قرار می دهیم و سرکه را داخل کاسه ای میریزیم
و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و روی مواد ترشی می ریزیم تا کاملا روی مواد ترشی با سرکه پوشیده شود و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا داخل آن نرود و به مدت ۱۵ روز در جای خنک قرار می دهیم تا ترشی گل کلم ما اماده مصرف شود.نوش جان
منبع : parsisara.com
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.