Wednesday, July 31, 2019

طرز تهیه خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست اصفهان با مرغ , دستور پخت خورشت ماست شمالی هندی تصویری
طرز تهیه خورش ماست
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید برای ۴ نفر خورش ماست تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش ماست تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم برای خورش ماست

  • پیاز ۱ عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست چکیده ۳ پیمانه
  • گلاب ۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و زردچوبه به اندازه کافی
  • خلال پسته ، بادام و زرشک برای تزیین
  • زعفران ساییده شده ۱ قاشق سوپخوری
  • گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ ۳۵۰ گرم
دستور پخت خورشت ماست

طرز تهیه خورش ماست

ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار می دهیم و کمی زردچوبه روی آن می ریزیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و به گوشت می افزاییم و ۵ لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود. پس از پخت گوشت،آب آن را کنار می گذاریم و گوشت را در صافی قرار می دهیم تا کمی خنک شود و بعد اگر گوشت استخوانی داشت آن ها را می گیریم
و در قابلمه ای ترجیحا مسی یا تفلون قرار می دهیم(از قابلمه روی استفاده نمی کنیم چون باعث تیره شدن خورشت می شود) و با گوشتکوب خوب گوشت ها را می کوبیم و کمی از آب گوشت را روی گوشت کوبیده شده می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس ماست را در قابلمه ای می ریزیم و زرده های تخم مرغ و شکر را به آن می افزاییم و با هم خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مداوم مواد را هم می زنیم تا به جوش بیاید و پس از به جوش آمدن گوشت کوبیده شده را به آن اضافه می کنیم
و کاملا با هم مخلوط می کنیم تا خورشت ماست کش داری داشته باشیم.زعفران دم کرده را همراه با گلاب به خورشت می افزاییم و (می توانید گلاب را حذف کنید) حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت ماست کمی خنک شود و با زرشک،مغز پسته و خلال بادام آن را تزیین می کنیم
و در یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو که از یخچال بیرون می آوریم.برای آنکه مطمئن شویم خورشت کاملا جاافتاده است،از یک روز قبل آن را آماده می کنیم و در یخچال قرار می دهیم.این خورشت با طعم متفاوت را آماده کنید و لذت ببرید.نوش جان

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.