طرز تهیه خورش ماست
طرز تهیه خورش ماست
با مواد لازم موجود در این آموزش می توانید برای ۴ نفر خورش ماست تهیه
کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورش ماست تهیه کنید می
توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری
کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای خورش ماست
- پیاز ۱ عدد
- شکر نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- ماست چکیده ۳ پیمانه
- گلاب ۱ قاشق سوپخوری
- نمک و زردچوبه به اندازه کافی
- خلال پسته ، بادام و زرشک برای تزیین
- زعفران ساییده شده ۱ قاشق سوپخوری
- گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ ۳۵۰ گرم
دستور پخت خورشت ماست
طرز تهیه خورش ماست
ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را در قابلمه ای قرار می دهیم و کمی
زردچوبه روی آن می ریزیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار
قسمت تقسیم می کنیم و به گوشت می افزاییم و ۵ لیوان آب داخل قابلمه می
ریزیم
و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم
می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود. پس از پخت گوشت،آب آن را کنار می گذاریم و
گوشت را در صافی قرار می دهیم تا کمی خنک شود و بعد اگر گوشت استخوانی
داشت آن ها را می گیریم
و در قابلمه ای ترجیحا مسی یا تفلون قرار می دهیم(از قابلمه روی استفاده
نمی کنیم چون باعث تیره شدن خورشت می شود) و با گوشتکوب خوب گوشت ها را می
کوبیم و کمی از آب گوشت را روی گوشت کوبیده شده می ریزیم و خوب مخلوط می
کنیم و کنار می گذاریم.
سپس ماست را در قابلمه ای می ریزیم و زرده های تخم مرغ و شکر را به آن
می افزاییم و با هم خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و
مداوم مواد را هم می زنیم تا به جوش بیاید و پس از به جوش آمدن گوشت کوبیده
شده را به آن اضافه می کنیم
و کاملا با هم مخلوط می کنیم تا خورشت ماست کش داری داشته باشیم.زعفران
دم کرده را همراه با گلاب به خورشت می افزاییم و (می توانید گلاب را حذف
کنید) حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت ماست کمی خنک شود و
با زرشک،مغز پسته و خلال بادام آن را تزیین می کنیم
و در یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو که از یخچال بیرون می آوریم.برای
آنکه مطمئن شویم خورشت کاملا جاافتاده است،از یک روز قبل آن را آماده می
کنیم و در یخچال قرار می دهیم.این خورشت با طعم متفاوت را آماده کنید و لذت
ببرید.نوش جان
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.