خواص و مضرات پرتقال
خواص و مضرات پرتقال
پرتقال یکی از میوههای فصل پاییز می باشد که بسیار آبدار بوده و به عنوان نماد سلامتی و شادابی در میان میوهها شناخته می شود. پرتقال دارای مزهای ترش بوده و طبع سردی دارد و هرچه پرتقال شیرینتر باشد طبع آن معتدل و گرم می شود.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات پرتقال را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص پرتقال و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های پرتقال
سلامت قلب
پتاسیم موجود در پرتقال که یک ماده معدنی الکترولیتی می باشد نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد. کمبود پتاسیم در بدن باعث نامنظم شدن ضربان قلب شده و احتمال ابتلا به آریتمی را افزایش می دهد.خواص ضد سرطان
پرتقال دارای مادهای به نام لوموئید می باشد که برای جلوگیری از ابتلا به سرطان از جمله سرطان پوست، ریه، سینه، معده و روده بزرگ بسیار مؤثر می باشد.تقویت سیستم ایمنی بدن
ویتامین سی موجود در پرتقال میتواند از آسیبهای رادیکالهای آزاد در بدن جلوگیری کرده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. رادیکالهای آزاد از عوامل اصلی بیماریهای مزمن و خطرناک مانند تومورها و کرونری ها هستند.کاهش خطر سنگ کلیه
شما میتوانید برای جلوگیری از بیماریهای کلیوی آب پرتقال میل کنید چرا که باعث کاهش سنگ کلیه میشود.بهبود گوارش
اگر میخواهید فیبر بدن خود را تامین کنید بهتر است پرتقال بنوشید. یک لیوان پرتقال حدود دوازده درصد نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین میکند. فیبر از بروز مشکلات و اختلالات گوارشی پیشگیری میکند.پیشگیری از عفونت های ویروسی
مطالعات انجامشده نشان میدهد که پرتقال دارای پلی فنول میباشد که از بروز بیماریهای ویروسی و عفونی پیشگیری میکند.سلامت کبد
پرتقال به دلیل داشتن ویتامین آ و همچنین وجود مادهای به نام کاروتنوئید باعث رفع اختلالات کبدی شده و برای سلامت کبد بسیار مفید است.سلامت چشم
این میوه به دلیل داشتن کاروتنوئید از سلامت چشم محافظت کرده و بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش میدهد.کاهش کلسترول
فیبر موجود در پرتقال برای کاهش کلسترول خون مؤثر بوده چراکه می تواند کلسترول اضافی بدن را جذب ند.کاهش وزن و لاغری
پرتقال دارای کالری کمی بوده و فیبر فراوانی دارد به همین دلیل برای کاهش وزن مؤثر است و میتواند به شما به مدت طولانی احساس سیری دهد.کاهش خطر سکته مغزی
در مطالعات انجامشده نشان میدهد مرکبات مختلف مانند پرتقال و گریپ فروت خطر سکته قلبی در زنان را کاهش میدهد کسانی که بهصورت مرتب گریپ فروت و پرتقال میل میکنند 19 درصد از سایرین کمتر به بیماری سکته مغزی دچار می شوند.عوارض و زیان های پرتقال
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.