خواص و مضرات به
خواص و مضرات به
میوه به بهعنوان یکی از میوههای پرخاصیت میباشد که شبیه به سیب و گلابی است. درخت به دارای برگ های کوچک بوده و میوه آن به رنگهای زرد و طلایی دیده میشود. از شناخته شده ترین غذاهایی که در آشپزی ایرانی با به تهیه می شود می توان به خورش به آلو اشاره کرد.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات به را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص به و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های به
کاهش فشار خون
یکی از مواد معدنی مهمی که در میوه به وجود دارد پتاسیم است که برای کاهش فشارخون بسیار مفید بوده و بیماری آترواسکلروز را کاهش میدهد.کاهش فشار خون سبب کاهش بیماریهای قلبی عروقی، حملات قلبی و سکته قلب می شود.سلامت دستگاه گوارش
میوه به سرشار از فیبر بوده و برای کاهش اسید معده، درمان زخم معده، جلوگیری از بیماریهای دستگاه گوارش بسیار مفید است و سرطان روده بزرگ را کنترل میکند. شما میتوانید از معجون به و عسل برای درمان اسهال، یبوست و عفونتهای روده و غیره استفاده کنید.افزایش انرژی و گرم شدن بدن
علاوه بر مصرف میوه به صورت خام شما می توانید از دمنوش به نیز استفاده کنید. چای و دمنوش به را در شبهای سرد زمستان برای گرم شدن و افزایش انرژی میل کنید. ورقههای خشکشده این میوه را در یک لیوان آب جوش ریخته بگذارید ده الی پانزده دقیقه باقی بماند و سپس آن را میل کنید. شما میتوانید از عسل نیز برای شیرین کردن این چای استفاده کنید.کاهش وزن و لاغری
به یک میوه مناسب برای لاغری و کاهش وزن محسوب میشود. چرا که دارای کالری کم بوده و فیبر غذایی زیادی دارد. این میوه هضم غذا را بهبود بخشیده و انرژی بدن را زیاد میکند. اگر میخواهید لاغر شوید بهتر است از به استفاده کنید.درمان یبوست و اسهال
فیبر موجود در این میوه برای درمان یبوست بسیار مناسب است این میوه نیز میتواند برای درمان اسهال نیز مورد استفاده قرار بگیرد.خاصیت های برگ به
دمنوش برگ به برای کاهش استرس و افسردگی و درمان بیماریهای مختلف مانند سرفه و گلودرد مفید است. جوشانده برگ به برای ضدعفونی کردن و درمان زخم استفاده می شود.درمان سرماخوردگی و آنفلونزا
تحقیقات انجامشده نشان میدهد که این میوه به دلیل داشتن خاصیت ضدویروسی و ضد باکتریایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آنفولانزا مفید است.کاهش سطح قند خون
به یک میوهای است که دارای فیبر فراوان بوده و شاخص گلیسمی کمی دارد و برای جلوگیری از افزایش سطح قند خون و همچنین کاهش میزان قند خون در افراد دیابتی مفید است.عوارض و زیان های به
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.