طرز تهیه سالاد میگو
طرز تهیه سالاد میگو
سالاد میگو یکی از انواع سالادهای خوشمزه و سالم بین المللی است که در کشورهای مختلف با روش های متفاوتی تهیه می شود. در تهیه این سالاد بسیار خوشمزه می توانید از انواع مواد غذایی به سلیقه خود استفاده کنید.
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد میگو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد میگو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سس سالاد میگو
- سرکه سفید ½ پیمانه
- روغن زیتون بکر ½ پیمانه
- سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سس سالاد میگو
برای تهیه سس سالاد میگو ابتدا سرکه سفید را در پارچ میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و سس خردل و کمی نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را به آن اضافه می کنیم و درب مخلوط کن را می گذاریم و مواد یکدست و کاملا مخلوط شده تحویل می گیریم و در ظرف درپوش دار سس را می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سالاد میگو
- پیاز ۱ عدد
- میگو ۸ عدد
- کاهو ۴ برگ
- پیازچه ۲ عدد
- لیمو ترش ۱ عدد
- کلم قرمز ۲ برگ بزرگ
- گوجه گیلاسی ۸ عدد
- کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد میگو
برای تهیه سالاد میگو مجلسی ابتدا برگ کلم قرمز و کاهو ها را می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آن ها را در اندازه متوسط خرد می کنیم و در ظرفی که برای تهیه سالاد تدارک دیده ایم می ریزیمو پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و حلقه حلقه خرد می کنیم و داخل ظرف سالاد می ریزیم و پیازچه ها را پاک می کنیم و می شوییم و به صورت مورب روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و به مواد سالاد اضافه می کنیم.
گوجه گیلاسی ها را نیز می شوییم و به همراه ذرت ها داخل سالاد می ریزیم. میگوها را تمیز پاک می کنیم و حتما رگ تیره آن را با چاقو خارج کنید، لازم نیست عمقی برش بزنید همین که به رگ برسید کافی است. با نوک چاقو سیاه رگ را بیرون بیاورید
سپس آن را با انگشتان خود بگیرید و آن را به طرف دم میگو عقب بکشید و به آسانی رگ را خارج کنید.بعد میگوها را می شوییم و داخل قابلمه ای کوچک می گذاریم و 1 لیوان آب و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن می پاشیم
و آب لیمو ترش را در پیاله ای می گیریم و هسته های آن را خارج می کنیم و داخل قابلمه محتوی میگو می ریزیم و روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید و 5 دقیقه میگوها در آب در حال جوش بپزند و پس از 5 دقیقه میگوها را در آبکشی می ریزیم
و اجازه می دهیم تا خنک شوند و داخل کاسه محتوی مواد سالاد می ریزیم و سس سالاد را که در مرحله اول آماده کردیم را روی مواد سالاد می ریزیم و همگی مواد را کاملا زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم
و به مدت 30 دقیقه سالاد را داخل یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و بعد نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.