طرز تهیه کوکوی قارچ
طرز تهیه کوکوی قارچ
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سریع می توانید برای ۴ نفر کوکوی قارچ تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکوی قارچ تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کوکوی قارچ
- سیر ۲ حبه
- پیاز ۲ عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- سینه مرغ ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی ۲۰۰ گرم
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و روغن مایع به اندازه کافی
طرز تهیه کوکوی قارچ
برای تهیه کوکو قارچ مجلسی ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و سیب زمینی ها را می شوییم و داخل قابلمه قرار می دهیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آبپز شود و بعد در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و کنار می گذاریم.بعد در قابلمه ای متوسط ۳ الی ۴ لیوان آب می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید و بعد ۱ عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و به همراه سینه مرغ داخل آب در حال جوش قرار می دهیم
و کمی زردچوبه نیز روی آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه مرغ پخته شود و بعد در آبکشی قرار می دهیم تا خنک شود و آب اضافه آن خارج شود(از آب مرغ می توانید برای سوپ بهره ببرید)
سپس قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و پیاز باقی مانده و سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم
و داخل آن روغن می ریزیم و پیاز و سیر خرد شده را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شوند و قارچ های خرد شده را می افزاییم و تقریبا به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم و بعد در بشقابی می ریزیم و تابه را کنار می گذاریم.
سیب زمینی ها را در کاسه ای بزرگ می گذاریم و با گوشکوب برقی یا دستی له می کنیم و مرغ ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو ریز خرد می کنیم و به سیب زمینی می افزاییم و کمی نمک،فلفل روی آن ها می پاشیم.تخم مرغ ها را در پیاله ای می شکنیم
و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و هم می زنیم و کم کم آرد را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا گلوله نشود و بعد به مایه کوکو اضافه می کنیم و مخلوط قارچ و پیاز و سیر تفت خورده را نیز می افزاییم
و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا مایه کوکو یکدستی داشته باشیم. پس از آماده کردن مایه کوکو،تابه ای متناسب با مقدار مایه کوکوی قارچ روی حرارت کم قرار می دهیم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن داغ شود و بعد بیکباره مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم
و با پشت قاشق سطح آن را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم و صبر می کنیم تا سرخ شود و بعد کوکو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و کوکوی قارچ را در بشقاب می گذاریم و با سس مورد علاقه و نان نوش جان کنید.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.